Mainos

Erotettu ballerina uhkaa oikeustaistelulla Venäjällä

Venäjän työministerin mukaan Moskovan Bolshoi-teatteri rikkoi lakia, kun se erotti kuuluisimman ballerinansa Anastasia Volotshkovan. Tanssijatar uhkaa nyt aloittaa oikeustaistelun teatteria vastaan.

Moskovan Bolshoi-teatteri perusteli Anastasia Volotskovan potkuja sillä, että miestanssijat eivät jaksaneet nostella ballerinaa. Painoa on viisikymmentä kiloa, pituutta sata kuusikymmentä kahdeksan senttiä. Liian pulska siis ballerinaksi.

Vilkaisu teatterin muiden tanssijoiden mittoihin saa pakostakin kysymään, voisiko potkujen takana olla sittenkin jotain muuta. Ei kai vain kanssatanssijoiden kateus?

Anastasia on Bolshoi-teatterin tunnetuin tanssija. Palkintojen lisäksi 27-vuotias kaunotar on kahminut rikkaita miehiä. Hän on myös pop-tähti. Eikä ole kainostellut diivailla rikkaudellaan.

Supertähden potkuista on noussut suuri myrsky Venäjällä. Siihen tuli nyt uusi käänne, kun Venäjän työministeri totesi, että irtisanominen oli laiton.

- Tietysti minulla on nyt suuri halu nostaa oikeusjuttu Bolshoi-teatterin johtoa vastaan henkisistä kärsimyksistäni, kommentoi Volotshkova.

Ballerina mukaan kyse ei ole rahastamisesta vaan muista arvoista. Hän aikoo antaa rahat hyväntekeväisyyteen mikäli hän voittaa oikeudenkäynnin.

Vaikka Bolshoi teatteri joutuu tekemään uuden sopimuksen Volotshkovan kanssa, varmaa on, ettei häntä nähdä päärooleissa. Volotskovan tulevaisuus onkin ilmeisesti ulkomaisten näyttämöiden varassa.

(MTV3)

(Kymmenen uutiset 30.09.2003).

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.