Erosta toipuva Ashton Kutcher flirttailee jo muille naisille – katso kuvat!

Demi Mooresta vastikään eronnut Ashton Kutcher flirttailee jo avoimesti toisten naisten kanssa.

Pettämisestä kiinni jäänyt Ashton Kutcherei näytä ottaneen eroa Demi Mooresta kovinkaan raskaasti – tai sitten mies ansaitsisi näyttelijäntaidoista Oscar-palkinnon. Vasta kuukauden päivät vaimostaan asumuserossa elänyt Kutcher, 33, flirttaili kuin viimeistä päivää vastanäyttelijänsä kanssa New Year's Eve -elokuvan ensi-illassa.

Punaisella matolla Ashton kiinnitti huomionsa Glee-sarjasta tunnettuun Lea Micheleen ja oli naisen kimpussa alta aikayksin.

Kutcher hiippaili vastanäyttelijänsä taakse ja yllätti tämän. Yllätyksen mukavuudesta voi olla montaa mieltä, sillä Ashtonin katse oli liimautunut Lean antavaan kaula-aukkoon.

Lea Michele näytti kuitenkin nauttivan olostaan Ashtonin huomion keskipisteessä.

Kukapa ei tykkäisi hilpailla komeaa Ashtonia, joka on nyt ensimmäistä kertaa sinkkuna kahdeksaan vuoteen. Ashtonin flirttishow pisti kuitenkin miettimään onko esityksellä tarkoitus näyttää Demi Moorelle, 49, että näyttelijä on päässyt yli erosta.

Välillä Ashtonia nauratti niin, että Leaa ihan ihmetytti.

Mutta sitten naurettiinkin jo yhdessä! Mitä mieltä olet näyttelijöiden välisestä kemiasta? Onko tässä Hollywoodin seuraava tähtipari?

Lue lisää Ashton Kutcherista:

MTV3 Helmi

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja