Mainos

Eronnut Ensitreffit-Mikko viettää sinkkujoulua – toivoo käsittelevänsä asiat vielä Heidin kanssa

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa mukana ollut Mikko viettää sinkkujoulua. Mies haluaisi yhä tehdä sovinnon Heidin kanssa. 

Ensitreffit alttarilla -ohjelman kolmannella kaudella Heidin kanssa naimisiin mennyt Mikko viettää sinkkujoulua Ylöjärvellä. Mies rauhoittuu joulunpyhinä perheensä kanssa.

– Vietän siskon kanssa jouluaaton ja joulupäivänä menen isän luokse. Vuoden vaihteen suunnitelmat ovat vielä auki. Varmaankin kavereiden kanssa aika menee Tampereella, Mikko kertoo. 

Miehellä on takanaan tapahtumarikas vuosi. Luonnollisesti siitä on jäänyt erityisesti mieleen Ensitreffit alttarilla -ohjelmaan osallistuminen. 

– Viime vuonna tähän aikaan aika moni asia oli eri tavalla. Naimisiin meno, ohjelmaan osallistuminen ja sen myötä tullut julkisuus ovat asioita, joita en olisi uskonut kohdalleni vielä vuosi sitten. Hyvin erilainen vuosi takana siis, Mikko sanoo. 

Hänet tunnistetaan yhä erityisesti hänen kotipaikkakunnallaan Ylöjärvellä. 

– Edelleenkin moni tuntematon tulee juttelemaan kanssani julkisilla paikoilla tai laittaa viestiä somessa. Pääosin palaute on ollut positiivista. Kukaan ei ole ainakaan kasvokkain sanonut mitään negatiivista. 

Ohjelman tekemisen jälkeen Mikko on pysytellyt sinkkuna lyhyitä tapailuja lukuun ottamatta. Yhteydenottoja ja treffikutsuja hänelle on tullut. 

– Suhderintamalla ei ole tapahtunut mitään uutta. Olen saanut joitakin yhteydenottoja ja treffipyyntöjä sosiaalisessa mediassa. Olen käynytkin muutamilla treffeillä, mutta vielä ei ole ketään varteenotettavaa löytynyt, Mikko kertoo.

Mikko ei ole ollut ohjelman tekemisen jälkeen yhteyksissä asiantuntijoihin tai muihin osallistujiin. Yhteen henkilöön hän toivoisi silti saavansa yhteyden vielä jokin päivä. 

– En ole ollut yhteyksissä hirveästi muihin kauden pareihin enkä asiantuntijoihin. Heidiin yritin olla yhteyksissä, mutta hän ei ollut halukas keskustelemaan, joten ajattelin, että on parempi jättää hänet rauhaan. Haluaisin kyllä ehdottomasti käsitellä hänen kanssaan asian loppuun jossain kohtaa, Mikko sanoo. 

Hän on hyvillään siitä, että laittoi noin vuosi sitten hakemuksen ohjelmaan. Vaikka hän ei siitä puolisoa löytänyt, oli se Mikolle tärkeä kokemus. Hän kannustaakin sinkkuja hakemaan ohjelmaan mukaan uudelle kaudelle.

– Kannattaa ehdottomasti lähteä mukaan ja laittaa hakemus. Ohjelmassa on suuri mahdollisuus löytää itselleen kumppani. Muistan itse pohtineeni ohjelman myötä tulevaa julkisuutta. Se ei kuitenkaan ole ollut ollenkaan sellaista, kuin luulin. Olen saanut olla aika rauhassa koko prosessin ajan, Mikko sanoo. 

Hän kehottaa hakijoita olemaan alusta asti oma itsensä. 

– Ei kannata esittää kameralle tai uudelle puolisolle mitään, mitä ei oikeasti ole, Mikko kehottaa. 

Katsomo-video ei ole saatavilla

Hae mukaan Ensitreffit alttarilla -ohjelman neljännelle kaudelle! Haku on käynnissä! 

ENSITREFFIT ALTTARILLA -jaksot katsottavissa kokonaisuudessaan MTV Katsomon kautta.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.