Mainos

Ensitreffit-Heidi selvisi kipeästä erosta: Yritän taas totutella ajatukseen treffeillä käymisestä

Ensitreffit alttarilla -ohjelman kolmannella kaudella mukana ollut Heidi miettii nyt deittailua eron jälkeen.

Ensitreffit alttarilla -ohjelman kolmannella kaudella Mikon kanssa naimisiin mennyt Heidi on toipunut koko syksyn ajan eroon päätyneestä suhteesta. 

Joululomalla opettajan työstä oleva Heidi kertoo voivansa jo huomattavasti paremmin kuin joitakin kuukausia sitten. Nyt Heidi nauttii joululomastaan. 

– Minulle kuuluu todella hyvää. Sain syyslomakauden pakettiin ja nyt saan lomailla pari viikkoa, Heidi kertoo. 

Hän aloitti joulun juhlimisen jo hyvissä ajoin ystäviensä kanssa. 

– Minulle iso osa joulua on se, että saan viettää ystävien kanssa pikkujouluja. Koristelimme esimerkiksi läheisten ystävieni kanssa pipareita joulukuuseeni, Heidi kertoo. 

Jouluaaton hän vietti perheen kesken kotikaupungissaan Turussa. 

– Ehdotin perheelleni, että miten jos oltaisiin tänä vuonna minun luonani. Minulla ei ole kovin iso perhe, joten mahdumme hyvin minun kotiini, Heidi kertoo.  

Hänen kuluva vuosi ei ole aivan tavallisimmista päästä. Osallistuminen Ensitreffit alttarilla -ohjelmaan on ollut eittämättä hänen suurin elämäntapahtumansa hetkeen. 

– Koen saaneeni tästä kokemuksesta paljon ja elämääni paljon uusia ihmisiä. Tämä koko kokemus on ollut ajatuksia herättävä. Se on opettanut minulle muun muassa sen,  mihin asioihin haluan elämässäni panostaa ja mihin en. Tämä on ollut jopa sellainen sysäys eteenpäin henkisessä kasvussa. Vaikka tässä ei käynyt niin kuin olisin toivonut, tämä oli todella arvokas kokemus. Lähden siis todella hyvillä mielin uuteen vuoteen. 

Katsomo-video ei ole saatavilla

Heidi on tavannut ohjelman kautta monia uusia ihmisiä, joihin uskoo pitävänsä yhteyttä vielä pitkään tulevaisuudessakin. 

– Olemme nähneet muutamaan otteeseen kauden porukan kanssa ja tavannut myös viime kausilla olleita henkilöitä ja saanut heiltä vertaistukea. Asiantuntijoista olen pitänyt yhteyttä erityisesti Jason Lepojärveen ja Elina Tanskaseen

Heidin ja Mikon erosta tulee pian puoli vuotta. Kipeästä kokemuksesta toipuva Heidi on alkanut jo totutella ajatukseen deittailusta. 

– Yritän totutella ajatukseen siitä, että alkaisin taas käydä treffeillä. Tiedoksi vain kaikille lukijoille, joilla on mukavia sinkkukavereita, Heidi naurahtaa.

Ensitreffit alttarilla -neljännelle kaudelle haetaan jälleen sinkkuja. Mitä asioita Heidin mielestä kannattaa puntaroida ennen hakemuksen lähettämistä.

– Kannattaa miettiä, onko oikeasti valmis sitoutumaan koko prosessiin ja toiseen, täysin tuntemattomaan ihmiseen. Kannattaa olla avoimin mielin, mutta täysin tosissaan. Olin itse miettinyt mukaan lähtemistä jo pidemmän aikaa. Silti puntaroin todella tarkkaan hakemuksen lähettämistä.

– Suosittelen kyllä hakemaan mukaan, vaikka minulle ei käynytkään toivotulla tavalla. Tiedän, että en olisi voinut jättää tätä mahdollisuutta käyttämättä. Ohjelman tekijätiimi on ollut uskomattoman omistautunut meihin ja hyvän tekemiseen, Heidi kiittelee. 

Hae mukaan Ensitreffit alttarilla -ohjelman neljännelle kaudelle! Haku on käynnissä! 

ENSITREFFIT ALTTARILLA -jaksot katsottavissa kokonaisuudessaan MTV Katsomon kautta.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja