Mainos

Eronnut Ensitreffit alttarilla -Pia: Avioero ei tee kenestäkään huonompaa

Ensinäkemältä avioituneet, ja lopulta eronneet, Pia ja Jussi odottelevat virallisen eron astumista voimaan. Eroonsa pari suhtautuu tyynesti.

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa avioituneet Pia ja Jussi viettivät viisi viikkoa toisiinsa tutustuen ja yhdessä eläen. Kesän päätteeksi parin olin kuitenkin päätettävä, jatkaisivatko he avioliittoaan, vai hakisivatko he avioeroa. Pia ja Jussi päättivät, etteivät jatkaisi elämää yhdessä.

– Emme olleet aviopari. Asuimme samassa paikassa ja tulimme toimeen, mutta siinä ei ollut sitä liekkiä, mikä pitäisi olla. Ei sitä ollut järkeä jatkaa, Jussi kuvailee.

Nyt, yhdeksän kuukautta häiden jälkeen pari odottelee virallisen avioeron astumista voimaan ja jatkaa elämää omilla tahoillaan.

–Fiilis on tällä hetkellä tosi hyvä, ja erittäin positiivisena mennään kevättä kohti. Harmittaa toki, että projekti ei mennyt niin kuin olin toivonut ja päädyttiin eroon. Odotukset olivat korkealla vaikka tiesi, että siinä oli 50/50-mahdollisuudet, Jussi toteaa.

"Eronnut-sanalla on turhaan negatiivinen kaiku"

Ennen avioitumista Jussilla oli takanaan jo yksi avioliitto. Pialle liitto Jussin kanssa oli ensimmäinen. Siitä, että Pia on nyt statukseltaan eronnut, ei nainen ota turhia paineita.

– Eronnut-sanalla on turhaan negatiivinen kaiku. Sillä, että ero on seurausta ohjelmaan osallistumisesta, ei ole minulle merkitystä: voin hyvällä mielellä sanoa olevani mahtavaa kokemusta ja useita ystäviä rikkaampi sekä onnellisesti eronnut, Pia kertoo.

– Parisuhdestatus ei mielestäni määrittele ihmistä, eikä avioero tee kenestäkään huonompaa, nainen miettii.

Samanlaisia ajatuksia on myös Jussilla:

– Kaikillahan meillä on menneisyys, ja tuntuu välillä siltä, että mitä monimutkaisempi niin sen parempi, mies nauraa.

– Nyt, kun jaksot on kohta esitetty, ja ero astuu voimaan, on se itselle myös sellainen päätepiste, että tämä projekti saadaan nyt päätökseen ja on helppo keskittyä tulevaan, hän miettii.

Mitä pareille kuuluu nyt? Katso parien kuulumiset AVAlla 17.3. klo 20.00.

Keskustele ohjelmasta AVAn Facebookissa tai Twitterissä #ensitreffitalttarilla

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.