Jennifer Lopez kommentoi tympeänä erohuhuja

Hollywoodin superparin erohuhut saivat jälleen tuulta alleen.

Erohuhut Hollywoodin unelmaparin Jennifer Lopezinja Ben Affleckin ympärillä vellovat kiivaasti. Viimeisin käänne huhuille koettiin Lopezin ollessa Meksikossa markkinoimassa tuoretta elokuvaansa Atlas, uutisoi muun muassa Page Six.

Sivuston mukaan Lopez vastasi tympeästi hymyillen kysymykseen pariskunnan suhteen nykytilasta.

– Sinun pitäisi tietää paremmin, Lopez oli todennut.

Lopez on parhaillaan elokuvansa markkinointikiertueella yksin, kun samaan aikaan Affleck on bongattu Santa Monicassa Kaliforniassa.

Hiljattain Page Six:in nimettömänä pysyvä lähde oli kertonut Affleckin ymmärtäneen, että hänen avioliittonsa Lopezin kanssa olisi tullut päätökseen.

– Hänestä tuntuu, että viimeiset kaksi vuotta olivat kuin kuumeista unta. Nyt hän on tullut järkiinsä ja ymmärtää, että tämä ei vain toimi, lähde oli kertonut.

Pariskunnan erohuhut saivat tulta alleen muun muassa taannoisen Met-gaalan jälkeen, jossa laulajatähti edusti yksin. Yhdysvaltalaismedioiden mukaan Affleck olisi jo muuttanut pois pariskunnan yhteisestä kodista.

Kumpainenkaan ei ole kommentoinut erohuhuja. Sen sijaan molempien sormissa kimaltelee edelleen vihkisormukset.

Pariskunta erosi vuonna 2003 ollessaan aiemmin kihloissa. Hollywood pari rakastui uudelleen lähes 20 vuotta myöhemmin. Nyt he ovat olleet naimisissa melkein kaksi vuotta. Lopezilla on 16-vuotiaat kaksoset Max ja Emme ex-miehensä Marc Anthonyn kanssa. Affleckilla on puolestaan kolme lasta edellisestä liitostaan Jennifer Garnerin kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat