Erohuhujen pyörteissä olevat Jennifer Lopez ja Ben Affleck osallistuivat yhdessä juhliin – kuvattiin totisina

Jennifer Lopezin ja Ben Affleckin ympärillä on pyörinyt erohuhuja.

Erohuhut ovat pyörineet kiivaasti Jennifer Lopezin ja Ben Affleckin ympärillä jo pidemmän aikaa, mutta nyt kaksikko on viimein kuvattu yhdessä. Edellisen kerran pari bongattiin yhdessä pari viikkoa sitten.

Lopez ja Affleck kävelivät totisina Affleckin 18-vuotiaan Violetin valmistujaisjuhliin, kun paparazzit bongasivat heidät. Affleck kantoi kädessään koria, kun taas Lopez käveli hänen vierellään aurinkolasit yllään. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Useiden yhdysvaltalaismedioiden mukaan Affleck olisi muuttanut jo pois parin yhteisestä kodista, mutta pariskunta ei ole kommentoinut erohuhuja mitenkään. 

Erohuhut saivat viime viikolla enemmän tuulta alleen, kun Meksikossa tuoretta Atlas-elokuvaansa markkinoissa ollut Lopez vastasi tympeästi hymyillen kysymykseen pariskunnan suhteen nykytilasta.

– Sinun pitäisi tietää paremmin, Lopez oli todennut.

Pariskunta erosi vuonna 2003 ollessaan aiemmin kihloissa. Hollywood pari rakastui uudelleen lähes 20 vuotta myöhemmin. Nyt he ovat olleet naimisissa melkein kaksi vuotta. Lopezilla on 16-vuotiaat kaksoset Max ja Emme ex-miehensä Marc Anthonyn kanssa. Affleckilla on puolestaan kolme lasta edellisestä liitostaan Jennifer Garnerin kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat