Ernest Lawsonilta vihje tulevasta Putous Allstars -jaksosta: "Me ollaan jo suunnitelmamme tehty"

5:09
Näyttelijä Ernest Lawson paljastaa, mitä hauskaa tällä kaudella on luvassa

Ernest Lawson kertoo saaneensa paljon palautetta ensimmäisen Putous Allstars -jakson jälkeen. 

Suomen suurin viihdeohjelma Putous palasi tänä syksynä ruutuihin ennennäkemättömällä tavalla, kun aiempien kausien konkareita kokoontui yhteen Putous Allstarsissa.

Yksi sinipaidan tänä syksynä ylleen pukeneista on kansansuosioon noussut Ernest Lawson. Lawson oli mukana jo viime viikolla erikoiskauden starttijaksossa. 

– Oli kyllä kivaa. Pitkästä aikaa, kun oli tekemässä, muisti minkä takia rakastaa tätä ohjelmaa niin paljon. Oli mun mielestä tosi hyvä jakso. Mä olen tosi innoissani, mies hehkuttaa. 

Hän kertoo saaneensa somen kautta paljon palautetta ja toiveita heti ensimmäisen liven jälkeen. Viime viikolla lähetyksessä nähtiin Lawsonin yksi neljästä sketsihahmosta, Abdul Tuisku. 

– Nyt kun ihmisille kävi selväksi, että on mahdollisuus nähdä vanhoja hahmoja tekemisissä toistensa kanssa, niin kyllä siellä tuli hirveästi ehdotuksia, kuten voisoko Ansa Kynttilä tehdä jotain Munamiehen kanssa. Tai voisiko Pentti Olavi Liitikko olla Mr. Mallorcan kanssa. Kaikkia hyviä komboehdotuksia on tullut, mutta me ollaan jo suunnitelmamme tehty. Katsotaan lauantaina, ketkä siellä seikkailee kenenkin kanssa, Lawson sanoo mystisesti. 

Yllä olevalla tehdään kurkistus Putous Allstars -ohjelman kulisseihin. 

Putous Allstars MTV3-kanavalla lauantaisin kello 19.30.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja