Ernest Lawsonilta paljastuksia illan Putous-lähetyksestä – tämä usealta kaudelta tuttu, mielipiteitä jakava hahmo tekee paluun tänä iltana!

5:09
Putous alkaa! Näyttelijä Ernest Lawson paljastaa, mitä hauskaa tällä kaudella on luvassa

Odotettu Putous Allstars starttaa MTV3-kanavalla lauantaina 19. syyskuuta. 

Suomen suurin viihdeohjelma Putous palaa ruutuihin ennennäkemättömällä tavalla, kun aiempien kausien konkareita kokoontuu syksyllä yhteen Putous Allstarsissa.

MTV Uutiset Live kävi lauantaina 19. syyskuuta kurkistamassa Putous-studiolle, jossa oli täysi kohina päällä. Sarjassa vuosien ajan ihastuttanut ja kansansuosioon noussut Ernest Lawson kertoi MTV Uutiset Livelle Putous-studion lavasteiden uumenista käsin illan lähetyksen treenien olevan täydessä tohinassa.

Lawson on innoissaan siitä, että pääsee tekemään töitä ihailemiensa kollegoiden kanssa, mutta myöntää olevansa myös oikeastaan helpottunut yhdestä piirteestä, joka Putouksesta tällä kaudella puuttuu: sketsihahmokilpailusta. Näyttelijä jopa suorastaan tuulettaa asiaa helpottuneena.  

– Vihdoinkin me näyttelijätkin saadaan parhaat päältä: me päästään tekemään, me päästään naurattamaan. Mä voin kertoa, että nämäkin hiukset olisivat paljon harmaammat tässä haastattelussa, jos mun pitäisi stressata koko ajan, että mitenköhän, nauraakohan ihmiset niille, äänestääköhän ne, onkohan mun hahmo ensi viikolla mukana. 

– Sitä stressiä ei ole ollenkaan, niin mä luulen, että katsojatkin näkee paljon vapautuneemman näyttelijäköörin tämän illan jaksossa. 

Yllä olevalla videolla Ernest Lawson paljastaa, kuka tuttu, Putouksessa usean kauden aikana mukana piipahtanut suosikkihahmo tekee paluun tämän illan jaksossa. 

Putous Allstars MTV3-kanavalla lauantaina 19. syyskuuta kello 19.30.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja