Putous Allstars alkaa syksyllä! Nämä aiemmilta kausilta tutut näyttelijät on jo julkistettu

Putouksen tulavan kauden näyttelijöitä julkaistaan kesän ajan perjantaisin kello 12. 

Suosikkinäyttelijät eri kausilta pukeutuvat jälleen sinisiin paitoihin ja pääsevät verestämään muistojaan tulikokeen, näytönpaikan, viikkokatsauksen ja monien muiden tuttujen ohjelmaosioiden parissa. Lue tästä, ketkä konkarinäyttelijät on jo julkistettu olevan mukana uudella Allstars-kaudella.

Suomen suurin viihdeohjelma Putous palaa ruutuihin ennennäkemättömällä tavalla, kun aiempien kausien konkareita kokoontuu syksyllä yhteen Putous Allstarsissa. MTV Uutiset julkistaa koko kesän ajan perjantaisin kello 12 näyttelijäkiinnityksiä. 

Katso alhaalta ketkä näyttelijöistä on jo julkistettu!

Nämä näyttelijät nähdään syksyllä Putous Allstarsissa!

Jenni Kokander

Putous-konkari Jenni Kokander, joka on nähty neljällä eri tuotantokaudella vuosina 2014, 2015, 2017 ja 2019.

Kokander kertoo fanittaneensa Putousta jo ennen kuin pääsi itse mukaan viihdeohjelmaan. Fanittaminen on jatkunut tähän päivään saakka. Näin ollen häntä ei jouduttu pitkään kosiskelemaan mukaan Putouksen Allstars-kaudelle.

– Ei tarvinnut kosiskella. Taisin sanoa heti, että mukana ollaan. Tuntuu aivan etuoikeutetulta päästä mukaan. Tästä tulee varmasti nostalginen matka, Kokander sanoo. 


Riku Nieminen

Mukana tähtiketjussa on myös Riku Nieminen, joka oli mukana jo Putouksen ensimmäisellä tuotantokaudella vuonna 2010 ja vielä useilla sitä seuranneilla kausilla ohjelman alkutaipaleella. Nieminen muistetaan erityisesti Munamies-hahmostaan, joka nappasi voiton sketsihahmokilpailussa vuonna 2011.

Tuleva Allstars-kausi on Niemiselle erityinen ja tietää valtavaa urakkaa, sillä hän paljastaa myös ohjaavansa tulevan kauden.

– Asia on ollut mulla jo pitkän aikaa tiedossa, koska ohjaan kauden. Se on erikoinen tilanne, kun ohjaa puolentoista tunnin liven ja on mukana myös näyttelemässä. Oikeastaan unelma-ammatti, jos näin voi sanoa, Nieminen kertoi kesäkuussa MTV Uutisille.

Joonas Nordman

Putouksessa viisi vuotta sitten viimeksi näytellyt näyttelijä Joonas Nordman. Mies on ollut ohjelmassa mukana ohjaajana kahdeksannella ja yhdeksännellä kaudella.

Nordman odottaa pääsyä sketsihahmokilpailun pariin uusien näyttelijöiden kanssa.

– Tosi hyvä fiilis. Nyt on kulunut aikaa riittävän kauan siitä, kun olin ohjelmassa mukana. Voi siis käydä verestämässä vanhoja muistoja. Olen ollut Putouksessa mukana, vaikka minua ei ole näkynyt. Kiva näytellä sellaisten tyyppien kanssa, joiden kanssa ei ole näytellyt omalla kaudella, Nordman kertoo.

Ernest "Erkku" Lawson


Syksyllä ruudussa nähdään myös Ernest "Erkku"Lawson, joka oli mukana ensimmäisen kerran Putouksessa 8. tuotantokaudella vuonna 2017. Mies on esittänyt sarjassa neljää suosikkisketsihahmoa; Abdul Tuiskua, Afrobottia, Ansa Kynttilää sekä Pentti Olavi Liitikkoa.   

– Kyllä edellisen kauden sketsihahmokisan päättyminen P.O. Liitikon voittoon on jäänyt mieleen lämpimänä muistona, Lawson kuvailee. 

Kiti Kokkonen

NäyttelijäKiti Kokkonen loi yhden kaikkien aikojen suosituimmista Putouksen sketsihahmoista, Tanhupallon, vuonna 2018. 

Hellyttävä ja ennalta-arvaamaton ballerina nousi hetkessä niin lasten ja aikuisten suosikiksi voittaen 9. kauden sketsihahmokisan

Kokkosta ei kuitenkaan nähty ohjelman 10. kaudella, sillä hän oli ehtinyt sopimaan jo muita projekteja kyseiselle ajankohdalle. Nyt rakastettu näyttelijä palaa Putouksen Alltars -kaudelle. 

– Odotan hyvin jännittyneenä tulevaa, sillä viimeksi olen ollut suorassa televisiolähetyksessä Putouksessa. 

Christoffer Standberg

Mukana tähtiketjussa on myös viime kausilta tuttu näyttelijä Christoffer Strandberg.

– Tästä tulee todella erilainen. Tämä tuntuu vielä enemmän leikiltä hyvässä mielessä. Pääsen leikkimään legendojen kanssa, mikä on mielettömän hauskaa, Stranberg kertoo.

Mies kertoo tavanneensa jo kaikki tulevat työkaverit, mutta ei ole tehnyt töitä aiemmin kaikkien kanssa.

– Mahtavaa päästä Kiti Kokkosen kanssa tekemään, jota ihailen suuresti. Iso kunnia saada olla mukana tässä porukassa.

Minka Kuustonen

Sinisen paidan pukee ylleen myös sarjan kahdeksannella kaudella mukana ollut näyttelijä Minka Kuustonen. Hän kertoo MTV Uutisille lähtevänsä mukaan Allstars-kaudelle hyvillä mielin.

– Tosi hyvät fiilikset! Mukana on huikea jengi, ja Putouksen lavalla on aina yhtä jännää ja kivaa olla. Tulee hyvä show, odotan jo kovasti lähetyksiä, Kuustonen fiilistelee.

Jussi Vatanen

Jussi Vatanen oli mukana Putouksessa viimeksi kuusi vuotta sitten. Putouksessa hänet nähtiin vuosina 2011–2014 ja sketsihahmokilpailun voiton hän vei jopa kaksi kertaa: neljännellä kaudella Karim Z. Yskowicz -hahmollaan ja viidennellä tuotantokaudella Antsku-hahmollaan.

Ensimmäisen kerran Vatanen vei sketsihahmokisan voiton hahmollaan Karim Z. Yskowicz neljännellä kaudella.

Riku Nieminen taisi alun perin soittaa minulle ja kertoa, että tällainen olisi tulossa. Minulla sattui olemaan syksyllä sellainen viikko vapaata, jolloin pystyisin keskittymään ohjelman tekemiseen. Ajattelin, että kun tuli tällainen sauma, niin ihan mielelläni lähden mukaan. Tämä on spesiaali ja raikas idea, Vatanen kertoo. 

Mikko Penttilä 

Mukana tulevalla kaudella nähdään myös Putous-konkari Mikko Penttilä. Penttilä nähtiin ensimmäisen kerran Putouksen 8. tuotantokaudella vuonna 2017. Sarjan 10. kauden Taika-Pasi-sketsihahmollaan voittanut Penttilä on luonut myös Stögiksen, Amaryllis Yamamoton sekä Simpsan. Mies kertoo fanittaneensa Putousta jo ennen kuin itse oli mukana. 

– Olen sarjan suuri fani. Olen nähnyt jokaisen jakson ennen mukana oloani ja oli unelmien täyttymys päästä tekemään Putousta. Sitten kun jäin pois niin palasin innokkaan katsojan ja kannattajan rooliin. Nyt on kunnia olla mukana Putous Allstarsissa, Penttilä kuvaili. 

Mikko Töyssy

Sinisessä paidassa edustaa syksyllä myös viime kaudella mukaan liittynyt Mikko Töyssy. Ensimmäistä kertaa mukana ollut Töyssy vakuutti täysin katsojat virolaisella Urmas Viilunk -hahmollaan ja lopulta vei koko sketsihahmokisan voiton.  

Putous Allstars syksyllä MTV3-kanavalla!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja