Erja Häkkinen juontaa Miljonääri-Jussin

Formulakuljettaja Mika Häkkisen puoliso Erja Häkkinen ryhtyy juontamaan MTV3-kanavan uutuussarjaa Miljonääri-Jussi. Ohjelma on kotimainen versio tosi-tv -sarjasta Miljonääri-Joe.

MTV3 toteutaa 10-osaisen Miljonääri-Jussin yhteistyössä Solar Filmsin kanssa. Ohjelma alkaa MTV3-kanavalla helmikuussa 2004. Ohjelmassa 14 nuorta kaunotarta lähtee Ranskaan tapaamaan rikasta perijää, joka asuu upeassa linnassa. Naisille varakkaan Jussin kerrotaan etsivän tyttöystävää, josta olisi vaimoksikin.

Tyttöystävää Jussi etsiikin, mutta paljonpuhuttuja rahoja hänellä ei ole. Jussi pudottaa ehdokkaan toisensa jälkeen pois ja valitsee lopulta oman mielitiettynsä. Mutta kuinka käy, kun paljastuu, että Jussilla ei olekaan oletettuja rahoja? Vieläkö suhde kiinnostaa, kun morsiamelle selviää, että Jussi onkin tavallinen tyhjätasku?

Miljonääri-Jussi perustuu amerikkalaiseen formaattiin, jonka yhdysvaltalainen versio pyörii parhaillaan MTV3-kanavalla sunnuntai-iltaisin. Amerikassa paljon kohua nostattaneen sarjan takaa löytyvät suosittujen tosi-tv-ohjelmien, kuten Viettelysten saari ja Big Brother, rautaiset ammattilaiset. Sarja on saanut Suomessa yli 800 000 katsojan yleisön.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat