Erityisesti yksi asia teki 1 800 kilometriä ratsastaneen Ritvan, 71, matkasta ikimuistoisen: "Ihmiset ovat auttaneet, että unelmani toteutuisi"

4:11
Kuuntele Ritvan kommentit upean suorituksen jälkeen MTV Uutiset Liven haastattelusta.

71-vuotias Ritva Lampinen on oletettavasti ensimmäinen suomalainen, joka on ratsastanut Hangosta Nuorgamiin. Yli 1 800 kilometrin ratsastusmatka opetti yhtä sun toista.

Yli kaksi kuukautta sitten alkanut seikkailu päättyi eilen runsaan 1 800 kilometrin jälkeen. Näistä kilometreistä jokainen taitettiin hevosen selässä. 

Erityisesti yksi asia ilahdutti Lampista hänen ikimuistoisen matkansa aikana: ihmiset.

– Positiivisesti on yllättänyt, kuinka valtavan ihania ihmisiä Suomessa on. Hevosihmiset on kuin oma rotunsa: kuinka paljon ihmiset ovat yrittäneet tukea ja auttaa, että minun haaveeni ja unelmani toteutuisi, Lampinen kuvaili MTV Uutiset Livelle.

"Nivelet nöyrtyy!"

1 800 kilometrin matka ratsain kuulostaa jo lähtökohtaisesti rankalta reissulta. 71-vuotias Lampinen paljastaa, että pitkästä matkasta seurasi kropalle kuitenkin hyvää.

– Minulla on olkapäät olleet vähän jäykät, niin nyt ne ovat nöyrtyneet. Suosittelen kaikille ikäihmisille lähtemään pitkälle ratsastusvaellukselle, niin nivelet nöyrtyy!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja