Erityisesti yksi asia teki 1 800 kilometriä ratsastaneen Ritvan, 71, matkasta ikimuistoisen: "Ihmiset ovat auttaneet, että unelmani toteutuisi"

4:11
Kuuntele Ritvan kommentit upean suorituksen jälkeen MTV Uutiset Liven haastattelusta.

71-vuotias Ritva Lampinen on oletettavasti ensimmäinen suomalainen, joka on ratsastanut Hangosta Nuorgamiin. Yli 1 800 kilometrin ratsastusmatka opetti yhtä sun toista.

Yli kaksi kuukautta sitten alkanut seikkailu päättyi eilen runsaan 1 800 kilometrin jälkeen. Näistä kilometreistä jokainen taitettiin hevosen selässä. 

Erityisesti yksi asia ilahdutti Lampista hänen ikimuistoisen matkansa aikana: ihmiset.

– Positiivisesti on yllättänyt, kuinka valtavan ihania ihmisiä Suomessa on. Hevosihmiset on kuin oma rotunsa: kuinka paljon ihmiset ovat yrittäneet tukea ja auttaa, että minun haaveeni ja unelmani toteutuisi, Lampinen kuvaili MTV Uutiset Livelle.

"Nivelet nöyrtyy!"

1 800 kilometrin matka ratsain kuulostaa jo lähtökohtaisesti rankalta reissulta. 71-vuotias Lampinen paljastaa, että pitkästä matkasta seurasi kropalle kuitenkin hyvää.

– Minulla on olkapäät olleet vähän jäykät, niin nyt ne ovat nöyrtyneet. Suosittelen kaikille ikäihmisille lähtemään pitkälle ratsastusvaellukselle, niin nivelet nöyrtyy!

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja