Erikoinen mysteeri: Kolme vauvaa hylätty vuosien varrella samaan paikkaan Floridassa – ovatkin sisaruksia

Vastasyntynyt lapsi löytyi kuolleena maantieltä – 20 vuotta vanha murhamysteeri ratkesi 1:23
Rikostapaus: Vauva löydettiin kuolleena – murhamysteeri ratkesi vasta 20 vuoden kuluttua

Floridalaispoliisi etsii nyt vanhempia, joiden kolme lasta on hylätty vuosien varrella saman asuinkompleksin lähelle.

Amerikkalaistalon alueelle on vuosien saatossa hylätty useita lapsia. Nyt on käynyt ilmi, että lapset ovat myös sukua toisilleen, kertoo uutisasema WFTV.

Lapset ovat sisaruksia

Floridalaisviranomaisten mukaan samalle alueelle vuosina 2016–2019 hylätyt lapset ovat sisaruksia. Nyt tavoitteena olisi löytää lasten vanhemmat.

Orlandon poliisi ei ole antanut tietoja ensimmäisestä, vuonna 2016 löytyneestä lapsesta. Vuonna 2017 saman asuinkompleksin eteen hylättiin tyttövauva. Lapsen mukana oli lappu, jossa toivottiin, että joku veisi lapsen viranomaisille.

Kolmas lapsi löytyi 2019

Vuonna 2019 kolmas lapsi löytyi t-paitaan käärittynä. Hän oli noin yhden päivän ikäinen. Lapsen mukana ollut viesti kertoi, että äiti oli joutunut hylkäämään lapsen, koska pelkäsi tämän isää, jota kuvasi "vaaralliseksi". Metro-lehden mukaan äiti kertoi viestissä saaneensa lapsen WC-tilassa.

– Olen niin pahoillani. Yritin puhdistaa ja syöttää hänet, lapussa luki lehden mukaan.

Lapsi oli hyväkuntoinen.

Tapauksen yksityiskohdat "erikoisia"

Poliisipäällikkö Orlando Rolonin mukaan lapsille tehtiin DNA-testi, kun kolmas vauva löytyi heinäkuussa 2019. Lapsilla on sama isä ja äiti. Rolonin mukaan tapauksen yksityiskohdat ovat "erikoisia".

– On elintärkeää tarkistaa kaikkien mukana olevien osapuolten hyvinvointi, Rolon kuvaili.

Floridassa on käytössä erityisiä turvapaikkoja, joihin maksimissaan viikon ikäisen vastasyntyneen voi jättää ilman pelkoa seuraamuksista. Muualle lasta ei tule jättää.

Lue myös:

    Uusimmat