Erikoinen havainto: Uusi Corvette voi ahmaista ihmisen – takaisinkutsuhan siitä tuli

Tässä on alle 60 000 dollarin Corvette C8 4:02
Tältä näyttää alle 60 000 dollarin Corvette C8. Kyseessä on historian ensimmäinen keskimoottorinen Corvette.

Historian ensimmäinen keskimoottorinen Corvette voi olla vaaraksi pienille ihmisille. Ongelma on kuitenkin helposti korjattu.

General Motors on ilmoittanut kutsuvansa takaisin tuoreen Chevrolet Corvette C8:n. Syy ei kuitenkaan ole aivan tavanomaisimmasta päästä.

Koska uusi Corvette on keskimoottorinen auto, ei sen keulapellin alta löydy konehuonetta, vaan säilytystilaa. Ja takaisinkutsun syynä on nimenomaan pellin lukitusjärjestelmä.

General Motorsin mukaan C8:n etukonttiin kiipeävä pienikokoinen ihminen ei välttämättä onnistu avaamaan luukkua sisäpuolelta. Kontissa on painike, jolla luukun saa avattua, mutta se lopettaa toimimisen kymmenisen minuuttia auton sammuttamisen jälkeen.

Kyseessä ei kuitenkaan ole kovin monimutkainen korjaus, sillä kytkimen toimintaa muutetaan ohjelmistopäivityksellä. Ne asiakkaat, jotka ovat maksaneet etäpäivitysmahdollisuudesta, saavat päivityksen käymättä huollossa.

Toinenkin keulapeltiongelma

Uuden Corvetten keulapelti on aiheuttanut harmaita hiuksia jo aiemmin, sillä jotkin omistajat ovat raportoineet pellin pamahtaneen ylös kesken ajon.

General Motorsin mukaan tämä ei kuitenkaan aiheuta toimenpiteitä heidän puoleltaan, sillä se pitää ongelmaa asiakaslähtöisenä; luukku on vain unohdettu sulkea kunnolla.

Lue myös:

    Uusimmat