Erika Helin joutui sairaalaan – muistuttaa kivusta, jota ei tulisi ottaa leikin asiana

18:41
Erika Helin kertoi taannoin Uutisaamussa, millaista työtä on OnlyFans

Erika Helin kertoo Instagramissa joutuneensa sairaalaan.

Miss Suomi -kilpailuista ja Playboysta julkisuuteen noussut Erika Helin kertoo Instagram-tilillään joutuneensa hiljattain sairaalahoitoon. Perjantaina 23. syyskuuta jakamansa postauksen mukaan nainen vietti sairaalassa päiviä, ja olisi pääsemässä nyttemmin kotiin.

– Odottelen vikaa tiputusta & lounasta ennen kotiutumista. Iso kiitos HUSin päivystyksen ja naistenklinikan hoitajille ja lääkäreille. Pari ekaa päivää oli aikamoista shokkia, mutta heidän ansiosta olo oli niin mukava mitä tilanteeseen nähden voi olla, Helin kirjoittaa postauksessaan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. Voit selata kuvia painamalla nuolikuvakkeesta.

Somepäivityksessään Helin muistuttaa etenkin naisia siitä, ettei vatsakipu ole leikin asia. Hän kertoo kärsineensä aina kovista kuukautiskivuista sekä aikuisiällä alkaneista ovulaatiokivuista ja ajatelleensa näin ollen, että kestäisi hiljattain alkaneet kivutkin.

– Kestin vaikka en päässyt kävelemään selkä suorana, ja kipu oli kestänyt jo vuorokauden. Sitten vasta ymmärsin lähteä, kun maha alkoi nopeasti turpoamaan eikä housuja saanut enää kiinni. Tämmöisissä tilanteissa pitäisi päästä nopeasti hoitoon, hän kertaa.

Helin jatkaa saaneensa paljon kysymyksiä siitä, mikä hänet lopulta vei sairaalaan. Nainen kuitenkin kirjoittaa, ettei usko asialla olevan kenenkään muun terveyden kannalta väliä ja että hän puhuu asiasta sitten, jos se joskus tuntuu oikealta.

– Aika suuria tunteita käydään siinä vaiheessa läpi muutenkin kun joutuu vuodepotilaaksi, niin ihmettelen kovasti miten joillain on pokkaa viestiboksissa arvuutella syitä ja tyyliin toivoa pahinta ja naureskella. Helvetissä on ihan oma paikkansa teille.

– Siitä olen tosi onnekas että mulla on Helsingissä paljon läheisiä ystäviä jotka tuli avuksi ja tueksi. Perhe oli kokoajan puhelimen päässä, hän toteaa.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja