Entiset ManU-tähdet yksimielisiä vanhan seuransa pelaamisesta – "Joukkueessa ei ole tapahtunut mitään kehitystä"

Takavuosina Manchester Unitedissa pelanneet Rio Ferdinand, Paul Scholes ja Phil Neville kritisoivat ManU:n pelaamista tiistain Mestarien liigan ottelussa Juventusta vastaan. United kärsi torinolaisille kirvelevän 0-1-tappion Old Traffordilla.

Pääkuvan videolla Manchester Unitedin ja Juventuksen välisen ottelun ainoaksi maaliksi jäänyt Paulo Dybalan osuma.

MAINOS

Mestarien liiga suorana C Moressa

C More näyttää suorana lähetyksenä joka ikisen Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja La Ligan ottelun!

C Moren sivulle pääset tästä

Paulo Dybalan ensimmäisen puoliajan maali siivitti Vanhan rouvan voittoon, eikä manchesteriläiset päässeet italialaisten niskan päälle ottelussa lainkaan. Unitedin parhaaksi maalipaikaksi jäi Paul Pogban tolppalaukaus toisella puoliajalla.

ManU on Valioliigassa vasta 10:s, eikä jatko Mestarien liigassakaan ole vielä taattu. 312 ottelua takavuosina punaisten paidassa pelannut Ferdinand luonnehti ottelua ”miehet vastaan pojat"-kamppailuksi.

– Osapuolten välillä oli järjetön ero. Juventus oli erinomainen ja he todella ansaitsivat voittonsa, Ferdinand sanoo.

Unitedin entinen kulttikekikenttäpelaaja Scholes on vanhan pelikaverinsa kanssa samoilla linjoilla, ettei paremmasta joukkueesta ollut epäselvyyttä.

– Juventus näytti joukkueelta, joka on pelannut pitkään yhdessä. He olivat Unitedia isosti edellä.

– Surullista tässä on se, että tämä tulos hyväksytään ei pelkästään fanien, vaan myös pelaajien toimesta. Juventus on joukkue, joka voi voittaa koko Mestarien liigan. Unitedissa ei ole tapahtunut mitään kehitystä ja elämme jo Josen (Mourinho) kolmatta vuotta seurassa, Scholes tykittää.

Entinen ManU:n ja Evertonin laitapuolustaja Phil Neville ei myöskään säästellyt sanojaan, vaan oli samaa mieltä Juventuksen paremmuudesta.

– Juventus kontrolloi peliä koko ottelun ajan. Missään vaiheessa he eivät menettäneet malttiaan, eikä tasoaan. Ottelun lopussa tarvitset laadukkuutta. United ei pystynyt luomaan tarpeeksi tarjoiluja boksiin, ja kun niitä saatiin, kukaan ei tehnyt yhtään mitään, Neville luonnehti.

Manchester United jatkaa kauttaan viikonloppuna ottelulla Evertonia vastaan Valioliigassa. Mestarien liigassa se kohtaa seuraavaksi Juventuksen vieraskentällä marraskuun alussa.

Lähde: Metro

Lue myös:

    Uusimmat