Jose Mourinho luottaa alkukauden floppihyökkääjään – "Jonain päivänä maalit palaavat"

Manchester United kärsi niukan tappion Juventukselle Mestarien liigan tiistain ottelukierroksella 0-1-lukemin. ManU:n päävalmentaja Jose Mourinho otti kantaa ottelun jälkeen hyökkääjänsä Romelu Lukakun edesottamuksiin. Lukaku on onnistunut viimeksi maalinteossa syyskuun puolessa välissä.

Ylälaidan videolla studion pohdintaa Manchester Unitedin ja Juvetuksen välisen ottelun jälkeen.

MAINOS

Mestarien liiga suorana C Moressa

C More näyttää suorana lähetyksenä joka ikisen Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja La Ligan ottelun!

C Moren sivulle pääset tästä

Mourinho luonnehti, että 25-vuotiaalla belgialaisella on vaikeaa maalinteon lisäksi muillakin osa-alueilla.

– Ei ainoastaan maalinteko. Hänen itseluottamuksensa, liikkumisensa ja kosketuksensa ovat kateissa, Mourinho kommentoi tappion jälkeen.

Lukaku on ollut Unitedilaisten hampaissa mollivoittoisen vireensä ja lausahduksiensa myötä, jossa hyökkääjä kertoi haluavansa pelata muualla. Englantilaismedia on kritisoinut moisia puheita, kun kausi on vielä visusti kesken. Kaikesta huolimatta Mourinho uskoo, että Lukaku tulee palaamaan omalle tasolleen ennemmin tai myöhemmin.

– Romelu tekee kovasti töitä ja on oikea ammattilainen. Jonain päivänä maalit palaavat ja hän saa itseluottamuksensa takaisin, Mourinho sanoo.

Tappiostaan huolimatta manchesteriläiset ovat jatkopaikassa kiinni kolmen kierroksen jälkeen kahden pisteen turvin Valenciasta. United saa revanssin Juventuksesta, kun se kohtaa Vanhan rouvan vieraskentällä marraskuun alussa.

Lue myös:

    Uusimmat