Entiset F1-tallikaverit yllättäen palkintopallille Monacossa – tuttu kiusanteko alkoi heti tv-haastatteluissa

Viime kaudella tallikavereilla McLarenilla ajaneet Lando Norris ja Carlos Sainz ottivat ilon irti Monacon F1-kisan palkintopallisijoistaan.

Täksi kaudeksi tallia vaihtanut Sainz ajoi ensimmäisen palkintopallisijan Ferrarin kuljettajana otettuaan kakkospaikan Red Bullin Max Verstappenin voittamassa kisassa.

Sainzilla oli vielä hiukan hapan maku suussaan lauantain paalupaikkataistelun kariuduttua tallikaveri Charles Leclercin ulosajoon. Leclerc oli ehtinyt ennen punaisia lippuja tekemään kärkiajan, mutta lopulta hän ei pystynyt lunastamaan paalupaikkaa vetoakselissa lämmittelyn aikana havaitun vian takia.

– Jos olisit kertonut minulle ennen Monacoon tuloa, että olen kakkonen, niin olisin ottanut sen vastaan. Ehkä se ei maistu niin hyvältä kuin pitäisi, mutta kun katson viikonloppua taaksepäin, olen erittäin tyytyväinen siihen, Sainz tunnusti lopulta kisan päätteeksi.

Palkintopallilla hän sai seuraa viime kauden tallikaveristaan Lando Norrisista. McLaren-kuski kiri kolmoseksi, kun Valtteri Bottaksen kisa päättyi epäonniseen keskeytykseen varikkokäynnillä tapahtuneen sekasotkun takia.

– On unelma olla täällä palkintopallilla. Tämä on jotain erityistä, mitä en odottanut tapahtuvaksi, Norris iloitsi.

Sainz tunki tässä kohtaa mikrofonin eteen häiritsemään entisen tallitoverinsa haastattelua. Norris törkkäsi espanjalaista kauemmas olkapäällään.

– Hän voi odottaa minuutin. Tämä on minun tähtihetkeni, Norris sanoi.

– Olen kerrankin onnellinen puolestasi, Sainz vitsaili.

Lue myös:

    Uusimmat