Entiseltä UFC-supertähdeltä suoraa puhetta kehätytöistä – "Mikä on heidän tarkoituksensa?"

Entinen vapaaottelija Habib Nurmagomedov ei ymmärrä, mikä on kehätyttöjen tarkoitus. 

UFC:n kevytsarjan entinen mestari Nurmagomedov osti vastikään venäläisen vapaaottelusarjan Gorilla Fighting Championshipin ja nimesi sen uudelleen Eagle Fighting Championshipiksi lempinimensä mukaan. Sarjassa ei tulla näkemään kehätyttöjä. 

– En halua loukata ketään. Kehätytöt ovat tarpeettomimpia ihmisiä kamppailulajeissa. Mikä on heidän tarkoituksensa? Sen voi näyttää ruudulla, että kyse on toisesta erästä, Nurmagomedov sanoi Moskovassa järjestetyssä lehdistötilaisuudessa.

– Ymmärrän, että sen takana on historia. Historia tuntee monia virheitä. Luemme historiaa välttääksemme virheet tulevaisuudessa. Jos katsomme historiaa, niin se sanoo, että he ovat tarpeettomia. Se on minun henkilökohtainen mielipiteeni. Dana White saattaa tykätä siitä ja ehkä sinäkin. Nimeni ei ole kuitenkaan Dana. Minun nimeni on Habib, Nurmagomedov totesi.

Venäläinen Nurmagomedov otti esille kiusallisen esimerkin, kun hän oli katsomassa tapahtumaa isänsä kanssa.

– Istun siinä isäni kanssa. Kaikilla ihmisillä on omat mieltymyksensä kulttuurin ja arvojen suhteen. He (kehätytöt) kävelevät siitä ohi ja näyttävät ihmisille, että kyse on toisesta erästä. Kukaan ei katso numeroa, Nurmagomedov kertoi.

– Tunnen oloni kiusaantuneeksi ollessani isäni kanssa. En ole sitä vastaan. Jos haluat, niin voit tehdä niin, mutta älä pakota minua tekemään niin. Sille on omat paikkansa. Tämä on oma mielipiteeni, Nurmagomedov jatkoi.

Nurmagomedov otteli viimeisen kerran viime vuoden lokakuussa. Hän voitti uransa aikana kaikki UFC-ottelunsa.

Alla olevalla videolla Habib Nurmagomedovin kommentteja Moskovassa järjestetystä lehdistötilaisuudesta.

Lue myös:

    Uusimmat