Entinen F1-kuski pamauttaa yllätysarvion: F1-kauden suurin tähti ei ole Lewis Hamilton tai Valtteri Bottas – ”On ollut supernopea”

F1-kauden suurimpia tähtiä eivät ole olleet Mercedes-kuskit Lewis Hamilton ja Valtteri Bottas, vaan loistokkaimpia otteita on esittänyt Red Bullin Max Verstappen. Arvion on paukauttanut julki entinen F1-kuski Jolyon Palmer.

Vaikka Mercedes on dominoinut sesonkia ja napannut kaksoisvoitot kauden viidestä ensimmäisestä kisasta, Palmer nostaa hopeanuoltenkin edelle Verstappenin.

Hollantilainen on repinyt Red Bullista tehoja miltei maksimaalisesti irti ja ajanut kauden ensimmäisistä kisoista sijoitusrivin 3–4–4–4–3. Hän on MM-sarjassa Hamiltonin ja Bottaksen perässä kolmantena 66 pisteellään.

– Hollantilainen on ollut poikkeuksellinen tällä kaudella tähän asti. Verstappen on supernopea.

Virheet, jotka häiritsivät hänellä kauden 2018 alkua, ovat kaikonneet, mutta hän on säilyttänyt aggressiivisen lähestymisen ajamiseensa, Palmer analysoi BBC:llä.

Palmerin mukaan Verstappenin täytyy pitääkin tällainen lähestymistapa sen myötä, että Red Bull ottaa suorituskyvyssä takkiin kärkiautoilta.

– Itse asiassa Verstappen ei ole hävinnyt yhdessäkään kisassa molemmille Ferrareille, vaikka hänellä on ollut hitaampi auto aika-ajoissa joka kerta.

Brittiläinen Palmer toimi itse Renault’n kisakuskina kausilla 2016 ja 2017.

Lue myös:

    Uusimmat