Mainos

Entä jos lempiminen ei kiinnosta? Suoria vastauksia suomalaisten seksikysymyksiin!

Ensitreffit alttarilla -ohjelman asiantuntijat vastasivat keskiviikkona Suuressa seksikeskustelussa MTV.fin lukijoiden kysymyksiin.

Ensitreffit alttarilla -ohjelman asiantuntijat ovat jälleen tehneet kovan työn valitessaan yhteensopivia pareja, joiden elämänvaiheita seurataan AVA-kanavalla 6. syyskuuta alkaen. Ohjelmassa parit tapaavat toisensa ensimmäisen kerran alttarilla.

Kolmannella kaudella Ensitreffit-parien taivalta seuraavat uudet asiantuntijat, joiden tietotaitoa myös MTV.fin lukijat pääsivät hyödyntämään.

Ensitreffit alttarilla -ohjelman uudet asiantuntijat Tony Dunderfelt ja Elina Tanskanen vastasivat MTV.fin suuressa seksikeskustelussa lukijoiden lähettämiin kysymyksiin. Kysymyksiä kerättiin ennakkoon noin viikon ajan ennen liveä nettilomakkeen kautta.

Entä jos seksi ei kiinnosta?

Onko normaalia jos en ole kiinnostunut seksistä tippaakaan? Onko normaali väli harrastaa seksiä noin kerran kahdessa tai kolmessa vuodessa? Mitä tehdä jos parisuhteessa ei ole seksiä?

Siinä muutama kysymys, joita lähetyksessä käsiteltiin. Vaikka asiantuntijat haluavat välttää suoraa luokittelua siitä, mikä on normaalia ja mikä ei, antoivat he lohdullisen vastauksen seksittömyyden kanssa pähkäilevälle lukijalle.

Onko normaalia jos en ole kiinnostunut seksistä tippaakaan?

– Se on nykyään normaalia ja voi vaikkka googlaat aseksuaali-sanalla ja katsoa mitä siitä löytyy. Toki seksitä voi puhua ja sitä saa edistää, mutta tietyllä tavalla seksistä kohkataan liikaa, Tony Dunderfelt toteaa.

– Kiinnostus seksiin ja seksin määrä voi olla elämäntilannekohtaista myös, silloin on normaalia, että seksi ei kiinnosta ollenkaan. On inhimillistä toivoa tilastotietoja, koska seksistä puhutaan vain pinnallisella tasolla. Kannattaa kuitenkin miettiä omaa tilannetta, oletko tyytyväinen vai toivotko muutosta? Elina komppaa.

Asiantuntijat huomauttavatkin, että seksi ja seksuaalisuus ovat kaksi eri asiaa. Lisäksi jokainen ihminen on kokemuksiensa ja toiveidensa suhteen oma yksilönsä.

– Jos parisuhteessa seksi vähenee, voi kysyä itseltään ja toiselta osapuolelta tilanteesta. Se voi olla tietty vaihe, hormonaalista tai ties mitä. On täysin luonnollista, että on erilaisia vaiheita. Siinä on turha laittaa heti leimaa, että ei kiinnosta ollenkaan enää koskaan, Tony kuvailee.

– Hirveän paljon on yleisiä harhaluuloja. Yleisimpiä on se, että miehet haluavat seksiä koko ajan. Löytyy kuitenkin paljon miehiä, jotka eivät halua koko ajan ja kärsivät siitä, hän jatkaa.

Miten suhteessa voi huoltaa kommunikointia? Mikä on pettämistä? Mistä tietää olevansa rakastunut?

Katso alla olevalta videolta koko suuri seksikeskustelu! 

Katsomo-video ei ole saatavillaSuomen Ensitreffit alttarilla starttaa kolmannen kauden AVA-kanavalla 6.9.2016.

 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.