Mainos

Ensitreffit-Tanja miehensä viestittelystä toiselle naiselle: "Nyt Ronille varmaan riitti"

Luottamuspula sai Tanjan epäilemään pahinta, kun nainen löysi miehensä puhelimesta toisen naisen kanssa käydyn viestiketjun. 

Ensitreffit alttarilla -ohjelman viimeisimmässä jaksossa Tanja ja Roni keskustelivat luottamuksesta pastori Kari Kanalan kanssa.

Roni kertoi jaksossa loukkaantuneensa siitä, että Tanja oli syyttänyt häntä uuden naisen metsästyksestä. Viiden viikon yhteiselon aikana parit kuvasivat itse materiaalia ohjelmaa varten saamillaan puhelimilla. Tanja oli löytänyt Ronin puhelimesta viestejä vieraalta naiselta ja epäillyt heti pahinta.

– En tiennyt, että Roni oli kytkenyt omaan puhelimeensa Facebookin ja katselin sieltä kuvia ja videoita, joita olimme ottaneet yhdessä. Minusta oli ihana muistella kaikkia yhteisiä hetkiä, Tanja kertoo.  

– Sitten näin siellä pitkän viestiketjun jonkun tytön kanssa, en tiedä kuka hän oli, kuulemma joku Ronin kaveri, hän jatkaa.

Viestien sisältö jäi vaimolle arvoitukseksi, sillä Tanja ei lukenut kaksikon kirjeenvaihtoa.

– En haluaisi, että kukaan tekisi minulle niin, joten en myöskään itse tekisi toiselle sillä tavalla, Tanja toteaa.

Tunnekuohun vallassa Tanja lähetti miehelleen tiukkasanisen viestin töihin.

– Ajattelin, etten pysty olemaan töissä, jos asia kalvaa minua. Olisi voinut olla fiksumpaa soittaa, mutta Ronikin oli töissä, enkä halunnut alkaa pommittaa häntä puhelulla, Tanja kertoo.

– Roni loukkaantui siitä, että syytin häntä turhasta, ja ymmärrän, että tein siinä hetkessä todella tyhmästi. Olisin voinut laskea sataan ja miettiä, että tässä voi olla jokin muukin vaihtoehto kuin se, että Ronilla oli toinen nainen.

"Minulla nousi menneisyydestä vanhat kokemukset pintaan"

Asiaa puitiin lopulta yhdessä Kari Kanalan kanssa, kun asiantuntija saapui selvittämään parin kuulumisia.  

– Kari puhui mustasukkaisuudesta, mutta minun mielestäni se ei ollut niinkään mustasukkaisuutta, vaan ennemminkin luottamuspulaa, Tanja toteaa.

Luottamuspulan pohjalla olivat Tanjan mukaan Ronin myöhästelyt, jotka ärsyttivät Tanjaa.

– Meillä oli ollut niin vaikeata, että siinä hetkellä ajattelin, että nyt Ronille varmaan riitti ja hänellä on jo uusi nainen kiikarissa. Se oli tyhmä johtopäätös, mutta se vain tuli sillä hetkellä pintaan.

– Jos meillä olisi mennyt silloin tosi hyvin, ja minulla olisi ollut sellainen olo, että Roni välittää minusta, niin reaktio olisi varmasti ollut aivan toisenlainen.

Epävarmassa tilanteessa Tanjan mieleen kuitenkin nousivat kauhukuvat menneisyydestä. 

– Minulla nousi menneisyydestä vanhat kokemukset pintaan, ja rupesin miettimään, että taasko minulle käy samalla tavalla, että rinnalla on ihminen, johon en voi luottaa. 

Videolla Tanja ja Roni puivat tapahtunutta Kari Kanalan kanssa!

Katsomo-video ei ole saatavilla

Ensitreffit alttarilla AVAlla tiistaisin klo 21!

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.