Mainos

Ensitreffit-Markus muutti Porvoosta Turkuun: "Puhumme meidän kodista"

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa naimisiin menneet Markus ja Johanna muuttivat avoliittoon pian häämatkan jälkeen.

AVAn Ensitreffit alttarilla on rakkaudentäyteinen ohjelma, jossa kuusi rohkeaa sinkkua antavat kohtalonsa asiantuntijoiden käsiin ja menevät naimisiin tuntemattoman ihmisen kanssa. Sinkut tapaavat tulevan puolisonsa vasta aivan avioliiton kynnyksellä ja aloittavat yhteisen elämänsä alttarilta.

Tiistaina 26. syyskuuta nähtävässä jaksossa tuoreet avioparit aloittavat yhteisen arjen häämatkan jälkeen. Liiton räjähtävän alun jälkeen Markus ja Johanna viettivät muutamia päiviä erillään ennen avoliittoon muuttamista.

– Häämatkan jälkeen Johanna lähti Turkuun ja minä tulin Porvooseen. Se oli ehkä ihan hyvä, olimme häistä asti olleet niin tiiviisti yhdessä. Siinä ehti kelata omia näkökulmia ja ajatuksia. Soittelimme ja viestittelimme kyllä hirveästi ne muutamat päivät, Markus kertoo MTV.fin haastattelussa.

– Siinä ehti jo tulla vähän ikäväkin. Kovasti mietti, että mitä toinen tekee tai ajattelee, mies kertoo hymyä äänessään.

Muutamien välipäivien jälkeen Markus pakkasi laukkunsa ja muutti Johannan luokse Turkuun. Siinä missä Johanna pitää sisustamisesta, Markuksen Porvoon-koti on melkoinen poikamiesboksi. Kotiutuminen on silti ollut helppoa.

– Arvostan Johannan tyyliä täällä ja vastaanotto on ollut hirveän hyvä. Johanna on raivannut vaatekaappeihin tilaa ja hommasi minulle oman uuden tyynyn tänne. Sellaisia pieniä, mutta tärkeitä asioita. Puhumme meidän kodista, etten olisi vain käymässä, Markus kuvailee.

– Turku on Porvoon kaltainen kaupunki, vaikka vähän asukasmäärä onkin isompi. Minulla on myös joitakin tuttuja täällä, ettei ole ihan tuntematon paikka. Ihan hyvin täällä tulee toimeen, hän summaa.

Ensitreffit alttarilla tiistaisin kello 21 AVAlla

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.