Mainos

Ensitreffit-Pia avoimena lapsettomuudesta: "Onko minussa jokin vialla, kun biologinen kelloni ei tikitä?"

Ensitreffit alttarilla -ohjelman ensimmäiseltä kaudelta tuttu Pia kirjoittaa blogissaan avoimesti lapsettomuudesta. 

Ensitreffit alttarilla -ohjelmasta tutuksi tullut Pia kertoo blogissaan suhtautumisestaan perheen perustamiseen. Pia avautuu kirjoituksessaan lapsettomuudesta. 

– En ole koskaan varsinaisesti päättänyt olla hankkimatta lapsia, niitä vaan ei ole koskaan siunaantunut, ei tietoisesti, eikä vahingossa, Pia kirjoittaa. 

Hän kertoo olleensa kerran elämässään sellaisessa parisuhteessa, jossa on joutunut miettimään, haluaako hän todella lapsia vai ei. Tapailusuhde päättyi, kun Pia ilmoitti, että ei halua lapsia. 

– 39-vuotiaana ymmärsin, ettei minun tarvitse välittää yhteiskunnan normeista ja ympäristön luomista paineista. Voin kulkea omaa tietäni, kunhan olen sinut itseni ja päätöksieni kanssa. En ole viallinen, vaikka biologinen kello ei pauhaakaan korvani juuressa.

Hän seurustelee tällä hetkellä insinöörimiehensä kanssa. Neljänsillä treffeillä Pia sai tietää, että mies ei voi saada lapsia.

– Olimme täysin samalla aaltopituudella. Halusin ja hyväksyin hänet sellaisenaan. Tein valintani täysin tiedostaen ja vapaaehtoisesti, Pia kirjoittaa. 

Pia tapasi Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa Jussin, mutta pari päätti erota ohjelman lopussa. 

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja