Mainos

Ensitreffit-Miia avoimena blogissaan – puhuu vauvakuumeesta

Ensitreffit alttarilla -ensimmäiseltä kaudelta tuttu Miia Ezen avautuu blogissaan muun muassa lapsihaaveistaan. 

Ensitreffit alttarilla -ohjelman ensimmäisellä kaudella mukana ollut Miia Ezen kertoo blogissaan avoimesti mahdollisista vauvahaaveistaan. Hänen lukijansa kysyy bloggaajalta, haluaako tämä ison perheen ja onko hänellä vauvakuumetta. 

– Haluasin kyllä lapsen, mutten osaa vauvakuumeilla. Lähipiirissäni on ollut niin paljon erilaisia vaikeuksia liittyen lapsen saamiseen, etten osaa edes toivoa lasta. Sanotaanko näin, että se tulee, jos on tullakseen. Isolla perheellä tässä varmasti tarkoitetaan paljon lapsia. Täytän tänä vuonna 36, joten se ei taida enää olla mahdollista. Tosin perheeni on jo nyt iso – siihen kuuluu oma perhe Lahdessa ja poikakaverini ihana perhe.

Ezen muutti joulukuussa uuden miehensä kanssa yhteen. Hän kertoo postauksessaan, että hän tietää löytäneensä tällä kertaa sen oikean. Hän kertoo tienneensä edellisissä suhteissaan, että ne tulevat kaatumaan. 

– Itselläni on ainakin edellisissä suhteissa ollut heti alitajunnassa sellainen olo, että tiedän mihin suhde tulee kaatumaan. Ja niissä aina kävi niin. Muistan monta kertaa sanoneeni ystävilleni, että olenhan tämän jo ihan alusta asti tiennyt.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.