Ensitreffit-parin lopullinen päätös saa asiantuntijat hämilleen – näin Julia ja Waltteri perustelevat sitä

Ensitreffit-parin lopullinen päätös saa asiantuntijat hämilleen – näin he perustelevat sitä 1:25
Katso videolta, kun Julia ja Waltteri kertovat asiantuntijoille päätöksensä.

Ensitreffit alttarilla -parin, Julian ja Waltterin lopullinen päätös heidän avioliittonsa kohtalosta saa asiantuntijakolmikon hämilleen. Varo juonipaljastuksia. 

Ensitreffit alttarilla -sarjasta nähdään MTV3-kanavalla tiistaina 26.12. kauden toisiksi viimeinen jakso, jossa pariskunnat tekevät lopulliset päätökset siitä, jatkavatko he avioliitossa vai eroavatko he toisistaan. Jakso on jo nähtävillä MTV Katsomossa

Julia ja Waltteri ovat alusta asti kipuilleet avioliittonsa kanssa. Kaverivaihde kuitenkin toi uudenlaista rentoutta heidän suhteeseensa. 

Vaikka tällä hetkellä heidän keskinäinen kanssakäyminen on mutkatonta, on pariskunta päättänyt erota. He kertovat asiantuntijoiden tapaamisessa, että eivät jatka avioliittoaan, mutta eivät toisaalta halua täysin sulkea ovia toisiltaan. 

Pariskunnan päätös saa asiantuntijat ja erityisesti Hanna Myllymaan hämilleen. 

– En tiedä teistä kollegoista, mutta minä olen ainakin vähän hämilläni. Siellä on katsetta eteenpäin ja paljon hyvää, mutta kuitenkin halu päättää avioliitto, Myllymaa kommentoi. 

Julia kertoo, että suurin syy siihen, miksi he eivät jatka avioliittoaan on se, että hän näkee Waltterin ystävänä eikä romanttisia tunteita ole syntynyt. 

– Jäikö teille sellainen olo, että teitte kaikkenne ja yrititte kaikkenne? Myllymaa tiedustelee parilta. 

– Koen, että olen tehnyt sen, mitä olen tilanteeseen nähden pystynyt tekemään. Mutta sitten kuitenkin siellä on sellainen pieni kysymysmerkki, että olisinko voinut tehdä jotakin enemmän. Ja olenko minä ollut se jarru? Julia pohtii. 

– Toivo kuolee viimeisenä. Näen teissä niin paljon hyvää yhteistä, Kari Kanala päättää tapaamisen. 

Sarjasta nähdään uutena lisäyksenä tällä kaudella myös Mitä heille kuuluu nyt? -jakso, jossa käydään läpi osallistujien elämäntilanteita kuvausten päätyttyä. Viimeinen kauden päätösjakso nähdään 2.1.2024 MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa

Katso videolta, kun Julia ja Waltteri kertovat asiantuntijoille päätöksensä

Ensitreffit alttarilla parit tekevät päätöksensä 26.12. klo 21.00 nähtävässä jaksossa. Mitä heille kuuluu nyt? jakso nähdään ensi tiistaina 2.1. klo 21.00 MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa.
 

Tiistaina 26.12. nähdään myös Töllötuomareiden erikoisjakso, jossa kauden osallistujat kertovat, mitä päätösten taustalla todella tapahtui! Töllötuomarit MTV Katsomossa tiistaina klo 21.55!

Lue myös:

    Uusimmat