Ensitreffit-Miika löysi rakkauden – piti asian salassa useita kuukausia: "Suhde on vakavalla pohjalla"

Ensitreffit alttarilla -ohjelmasta tuttu Miika on pitänyt yhtä uuden kultansa kanssa jo useamman kuukauden.

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa vuonna 2021 avioitunut Miika on löytänyt uuden rakkauden. Miika avioitui ohjelmassa Tuulan kanssa, mutta liitto päättyi eroon vain viisi viikkoa häiden jälkeen.

Uusi rakkaus löytyi TikTokin kautta, jonne Miika teki deitti-ilmoituksen. Miika kertoo MTV Uutisille, että hän oli jo melkein luovuttamassa, kunnes sai viestin kiinnostavalta henkilöltä.

– Enemmän sain tsemppausviestejä. Puhutaan ehkä yhden käden sormilla laskettavista varteenotettavista yhteydenotoista, mitä sen tiimoilta tuli.

Uusi rakkaus löytyi pääkaupunkiseudulta, missä Miika itsekin asuu.

– Hän otti minuun itse aluksi yhteyttä ja koko homma lähti rennosti liikkeelle. Sitten kun aloimme tapailemaan, asiat vain natsasivat hänen kanssaan tosi hyvin yhteen.

Miika on pitänyt suhteen salassa jo pidemmän aikaa.

– Olisiko tässä mennyt neljä tai viisi kuukautta. Se on vaatinut pieniä valkoisia valheita sosiaalisessa mediassa, kun en ole halunnut tuoda asiaa esille. Tavallaan varjelen sitä toista ihmistä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Miika kertoo, ettei hänellä ole tarkoitus tuoda nykyistä rakastaan julkisuuteen.

– Elämme päivä kerrallaan ja katsotaan, mihin homma on menossa. Olemme miettineet jo yhteisiä tulevaisuuden suunnitelmia, joten suhde on jo vakavammalla pohjalla.

Miika julkisti parisuhteensa sosiaalisessa mediassa, jonka jälkeen hän on saanut runsaasti viestejä.

– Ihmiset ovat olleet onnellisia puolestani ja tosi tsemppaavia.

Ensi syksynä Maikkarilla nähdään jälleen suosittu Ensitreffit alttarilla -ohjelma, ja Miika antaakin neuvoja tuleville pareille.

– Kannattaa ottaa aika rennosti ja olla oma itsensä, vaikka kamerat seuraavat. Täytyy varautua myös jälkipyykkiin, koska se voi tulla yllätyksenä, kuinka paljon ihmiset ovat kiinnostuneita sarjasta. Sieltä tulee ihan yleisesti positiivista kommenttia.

– Missään nimessä ei kannata mennä vauva.fi:hin tai jodeliin lukemaan, mitä siellä kirjoitellaan. Ne kannattaa jättää omaan arvoonsa, Miika neuvoo.

Lue myös:

    Uusimmat