Ensitreffit-Matti vietti kivan illan ja yön kaupungilla tapaamansa naisen kanssa – aamulla tilanne kääntyi hämmentäväksi: "Tuntui pahalta"

Ensitreffit-pari Matti ja Pauliina eroavat– kommentoivat päätöstään Töllötuomareille 2:45
Katso myös: Ensitreffit-pari Matti ja Pauliina kommentoivat eropäätöstään Töllötuomareille

Ensitreffit-Matin treffit saivat aamun sarastaessa erikoisen käänteen.

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa avioituneet Matti ja Pauliina ilmoittivat tammikuussa erostaan. Matti viestitti tuolloin MTV Uutisille, että he olivat päättäneet hakea yhdessä avioeroa.

Matti kirjoitti erouutisen jälkeen Instagramissa, ettei ole vielä valmis lähtemään treffeille, mutta että hän odottaa innolla sitä aikaa, kun on valmis.

Nyt Matti kertoo Instagram-tilillään tavanneensa taannoin kaupungilla ihastuttavan naisen.

– Vietimme kivan illan ja yön yhdessä. Kaikki oli täydellistä hetken, hän kirjoittaa julkaisussaan.

Aamun koittaessa tilanne uuden tuttavuuden kanssa kääntyi kuitenkin hämmentäväksi. 

– Seuraavana aamuna hänelle oli kuitenkin tärkeintä saada mut vällyjen välistä ja juuri heränneenä jokaiseen videopuheluun hänen ystävilleen, jotta he tietävät kenen lusikasta hän heräsi, Matti kirjoittaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Matti suostui videopuheluihin, vaikkei olisi halunnut. Hän kertoo kuvanneensa naisen kanssa myös muutaman Snapchat-viestin, joissa hän "moikkaili ja lähetti terveisiä Iidoille ja Sannoille ja ties kelle".

Matti kirjoittaa, että hänen luota lähtiessään nainen olisi vielä halunnut yhteiskuvan Instagramiin, mutta siihen mies ei enää suostunut. 

– Tuntui pahalta. Tuli kylmäävästi mieleen, että olin hänelle vain joku hahmo telkkarista. Siinä tilanteessa jopa katselin itseäni vähän kuin ulkopuolelta. Suoritin hahmoa, Matti kirjoittaa.

– Hetkellinen näkyvyys tuntuu ristiriitaiselta. Paljon se on tuonut toki kutkuttavia ja myönteisiä juttuja elämään, mutta sitä joutuu kohtaamaan myös paljon pettymyksiä, hän jatkaa.

Matin mukaan näkyvyys on opettanut hänet varovaiseksi. 

– Sekin tosin harmittaa, koska lähtökohtaisesti olen aina ajattellut kaikista automaattisesti pelkkää hyvää ja innostun vilpittömästi uusista ihmisistä ja kohtaamisista. En haluaisi luopua siitä luonteenpiirteestä.

Matti kirjoittaa, ettei hän kuitenkaan muistele tapahtunutta pahalla vaan lähinnä hämmentyneenä. Hän myös huomauttaa, ettei halua kommenttikenttäänsä yhtäkään pahaa kommenttia kyseisestä naisesta.

Lue myös:

    Uusimmat