Ensitreffit-Matti purkaa tuntojaan eron jälkeen – deittikutsuja on jo tullut: "Lähden treffeille ja tutustumaan, kun olen valmis"

Ensitreffit-pari Matti ja Pauliina eroavat– kommentoivat päätöstään Töllötuomareille 2:45
Ensitreffit-pari Matti ja Pauliina eroavat - kommentoivat päätöstään Töllötuomareille

Ensitreffit alttarilla -pari Matti ja Pauliina ilmoittivat erostaan viime viikolla.

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa avioituneet vantaalainen Matti ja oululainen Pauliina ilmoittivat erostaan viime viikolla. Matti viestitti tuolloin, että ovat päättäneet hakea yhdessä avioeroa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Matti kuvailee tuntojaan Instagram-tilillään erouutisen jälkeen.

– Oon ollut parisuhteessa melkein koko aikuisikäni. Taannoin parisen vuotta vedin happea kymmenen vuotta kestäneen avoliiton jälkeen, mutta käytännössä vierellä on ollut aina joku, Matti kirjoittaa.

Matti toteaa, että nyt on hyvä aika olla hetken aikaa yksin. 

– Pitää vähän fiilistellä tätä ja sen aiheuttamia tuntemuksia. Yksinolo ei pelota tai ahdista mua. En ole kauhean riippuvainen muista ihmisistä. Itse asiassa viihdyn tosi hyvin itteni kanssa. Se on ehkä mun ”supervoima”. Ilman sitä elämä voisi olla joskus aika yksinäistä.

Matti on saanut jo treffipyyntöjä, mutta vielä ei ole niiden aika.

– Lähden treffeille ja tutustumaan, kun olen valmis. Vielä en ole, se on reilua tunnustaa itselle ja deiteille pyytäneille. Mutta odotan innolla sitä aikaa, että olen valmis.

Pariskunnan ero on todellinen yllätys, sillä kansan rakastama pari kertoi vielä joulun jälkeen MTV Uutisille, että he ovat edelleen yhdessä ja suhde voi hyvin

Pari eteni suhteessaan varsin nopeasti, sillä Matti muutti jopa kirjat Ouluun vain muutaman viikon tuntemisen jälkeen. 

Suhde vaikutti koko kuvausten ajan erittäin hyvältä, sillä suhteessa oli läheisyyttä, lämpöä ja hyvä keskusteluyhteys.

Molemmat paljastivat kameroille myös lämpimät tunteensa toista kohtaan ja myönsivät olevansa rakastumassa toisiinsa. He suunnittelivat myös perheen perustamista.

 

Lue myös:

    Uusimmat