Mainos

Ensitreffit-Mari sai syytöksiä luovuttamisesta: ”Se tuntui kurjalta ja kohtuuttomalta”

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa naimisiin mennyt Mari myöntää, että kokemus oli varsin rankka.

Ensitreffit alttarilla on ohjelma, jossa kuusi rohkeaa sinkkua antaa kohtalonsa asiantuntijoiden käsiin ja menee naimisiin tuntemattoman ihmisen kanssa. Sinkut tapaavat asiantuntijoiden valitseman puolison vasta aivan avioliiton kynnyksellä ja aloittavat yhteisen tarinansa alttarilta.

Tänä syksynä ohjelmasta nähtiin jo neljäs tuotantokausi Suomessa. Kaudella naimisiin menivät muun muassa Mari ja Petri, jotka eivät löytäneet yhteistä onnea ohjelmasta. Pari päätyi eroon noin kuukauden kestäneen yhteiselon jälkeen.

Mari kertoo MTV.fin haastattelussa, että kokemus oli raskas ja opettavainen. Pettymyksen käsittelemiseen meni pitkä aika, mutta elämä alkaa hiljalleen palautua normaaleihin uomiinsa.

– En voi kieltää sitä, etteikö tämä olisi ollut todella rankka ajanjakso. Pettymys siitä, ettei elämänkumppani löytynyt, aiheutti myös surua ja epäonnistumisen tunteita, Mari toteaa.

Marin ja Petrin suhde puhutti paljon myös sosiaalisessa mediassa. Parin erilaiset rytmit ja elämäntavat aiheuttivat kitkaa, eikä kemiaa tuntunut löytyvän. Mari huomauttaa, ettei televisiossa kuitenkaan nähdä kokonaista kuvaa suhteesta.

– Tuntui kurjalta ja kohtuuttomalta, kun meistä sanottiin, että luovutimme tosi helposti tai ettemme edes yrittäneet. Se on pötyä. Me yritimme kaikkemme, vaikkei sitä kaikkea sarjassa nähtykään, Mari kertoo.

– Kemiaa joko on tai sitten sitä ei ole. Se ei kasva, vaikka kuinka hakkaisi päätä seinään. Tietysti ymmärrän sen, että parisuhde vaatii aina töitä. Molempien pitää olla sitoutuneita suhteeseen, eikä täydellistä kumppania olekaan. Kaiken ryöpytyksen jälkeen olen ainakin itse oppinut olemaan tuomitsematta ihmisiä, joita en tunne.

Mari kertoo, että lähipiirin tuki on korostunut kokemuksesta toipuessa. Myös kauden muilta pareilta on saanut arvokasta vertaistukea.

– On mahtavaa, miten ihania ihmisiä ympärilläni on. Se on kantanut pitkälle, hän kiittelee.

Marin ja Petrin välit ovat nyt kunnossa, eikä kummallakaan ole jäänyt mitään hampaankoloon.

– Päinvastoin, kokemus oli niin rankka, että se on yhdistänyt meitä ja tuonut keskinäistä ymmärrystä. Jonkinlainen side säilyy varmasti läpi elämän. Hän on kuitenkin aina ensimmäinen aviomieheni, ja meitä yhdistää täysin uniikki kokemus.  Emme ole valinneet toisiamme ja siksi olisi hölmöä vihoitella toisillemme.

Katso Ensitreffit alttarilla -ohjelman neljäs kausi kokonaisuudessaan Katsomosta

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja