Mainos

Ensitreffit-Aliisa avaa eropäätöksen taustoja: "En tuntenut olevani oma itseni Esan seurassa"

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa häitään tanssineet Aliisa ja Esa päätyivät eroon.

Ensitreffit alttarilla on ohjelma, jossa kuusi rohkeaa sinkkua antavat kohtalonsa asiantuntijoiden käsiin ja menevät naimisiin tuntemattoman ihmisen kanssa. Sinkut tapaavat asiantuntijoiden valitsemat puolisot ensimmäistä kertaa vasta aivan avioliiton kynnyksellä ja aloittavat yhteisen tarinansa alttarilta.

Tiistaina 7. marraskuuta esitettävässä jaksossa Aliisa ja Esa kertovat ohjelman asiantuntijoille, että he eroavat ja jatkavat matkaansa eri suuntiin. Aliisa korostaa MTV.fin haastattelussa, ettei eropäätös ollut helppo, sillä yhteiselle matkalle mahtui myös paljon hyviä hetkiä.

– Näin Esassa tosi paljon hyviä piirteitä, sellaisia, joita arvostan. Pelkkä järki ei kuitenkaan riitä näissä asioissa, eikä tunteita voi pakottaa. Meidän keskinäinen kemia ja vuorovaikutus eivät toimineet sillä tavalla, että olisin tuntenut olevani oma itseni hänen seurassaan. Se johti konflikteihin ja tilanne oli molemmille hirveän tukala, Aliisa avaa päätöksen taustoja.

Vaikeimpia hetkiä Aliisalle olivat riidat, joihin pari usein ajautui.

– Koin meidän toistuvat riidat poikkeuksellisen repivinä. Otin vastaan sellaisia syytöksiä, jotka olivat todella loukkaavia, ja joita en tällä hetkellä suostuisi enää ottamaan. Koin silloin, että se on minun vikani, että asiamme eivät toimi. Riidat saivat minut aina ottamaan askelia taaksepäin. Mutta asiat on käsitelty, eikä mitään ole jäänyt sanomatta.

Nyt Aliisan ja Esan välit ovat hyvät. Kaksikko on jatkanut yhteydenpitoa kuvausten jälkeenkin.

– Tunteet eivät ole sellainen asia, joita voisi käskeä tai selittää. Sille ei vaan voi mitään, jos niitä ei synny.

Katso Ensitreffit alttarilla -ohjelman neljäs kausi kokonaisuudessaan Katsomosta

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja