Ensitreffit-asiantuntijat avoimena uuden kauden pareista: "Rakkauden leimahduksia on nähty"

8:07
Ensitreffit alttarilla -sinkut ovat julki – näin ohjelman pastori Kari Kanala analysoi tulevaa kautta

Ensitreffit alttarilla -ohjelmasta tutut asiantuntijat paljastavat tulevan kauden jännittäviä parisuhdeteemoja.

Tiistaina 1. syyskuuta alkaa Ensitreffit alttarilla -ohjelman uusin tuotantokausi. Tänä vuonna ohjelmassa nähdään kolmen parin sijaan jopa neljä tarinaa rakkaudesta. Asiantuntijoina toimivat tuttuun tapaan parisuhdekouluttaja Marianna Stolbow, erityistason seksuaaliterapeutti Elina Tanskanen sekä pastori Kari Kanala.

Asiantuntijat kommentoivat MTV Uutisille tulevan kauden pareja ja teemoja.

– Rakkauden leimahtamisia on nähty, Stolbow paljastaa.

– Todella hyvä tunne heistä. Sydän heltyy heidän kanssaan. Ajattelen heitä todella lämmöllä, Kanala kertoo uusista pareista.

– Tosi monipuoliset parit. Sangen vaihderikas kausi luvassa. Kyllä siellä on monennäköisiä vaiheita heidän tarinoissaan. Heidän kaarensa ovat hyvin heidän näköisensä, Tanskanen raottaa hieman tulevaa kautta.

"Ei oteta riskejä"

Ohjelmaan on tänäkin vuonna pyrkinyt paljon eri hakijoita. Asiantuntijat yrittävät löytää hakijoista mahdollisimman hyvät parit toisilleen. Asiantuntijat avaavat kauden valintakriteereitään.

– Minulla henkilön arvot nousevat ihan ykköseksi. Perehdytään ihmisiin mahdollisimman hyvin. Käydään heidän tietojaan ja sanomisiaan läpi. Pyrkimyksenä on löytää, että kuka tämä ihminen oikein on, Kanala kertoo.

– Samankaltaisuus on hyvä pohja. Yritetään tehdä valinnat niin varman päälle kuin mahdollista. Katsotaan samankaltaisuuden astetta. Ei oteta riskejä, Tanskanen kuvailee valintaprosessia.

– Valintaan on vaikuttanut se, että koronan takia pitkään valittiin pareja käymällä papereita läpi. Olemme myös pitäneet kävelyretkiä heidän kanssaan pitkin puistoa. Valintahetkessä vaikuttaa kaikki, miten ihminen kättelee ja on itsensä kanssa, Stolbow kertoo.

”Myös samaa sukupuolta toivovia henkilöitä”

Ohjelmassa ei nähdä samaa sukupuolta olevia pareja tai esimerkiksi eläkeläispareja. Syynä on liian vähäinen hakijamäärä.

– Meillä ei ole mitään estettä tällaisille pareille. Ei vain ole ollut sopivaa mätsiä, Kanala kertoo.

– Moninaisuus alkaa näkyä hakijakaartissa. Erilaisia, eri ikäisiä ja erilaisista parisuhteista haaveilevia hakijoita löytyy. Ei voida kuitenkaan väkisin laittaa pariksi. Myös samaa sukupuolta toivovia henkilöitä oli myös, mutta vielä riittävän vähän, Stolbow kuvailee.

Kanala kertoo, että joskus hakijoista saattaa syntyä pareja, jotka eivät päädy televisioon.

– Aiemmilla kausilla on syntynyt pareja myös kulissien takana, Kanala kommentoi.

Ensitreffit alttarilla -ohjelman uusi kausi starttaa MTV3-kanavalla tiistaina kello 21!

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja