Mainos

Ensitreffit-asiantuntija paljastaa: Uudella kaudella murretaan myyttejä suomalaisista miehistä

Ensitreffit alttarilla -ohjelman uusi asiantuntijatiimi on vakuuttunut syyskuussa starttaavan kauden uusista pareista.

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa rakkautta etsii jälleen kuusi rohkeaa sinkkua, jotka antavat kohtalonsa asiantuntijoiden käsiin ja tapaavat tulevan puolisonsa ensi kertaa vasta alttarilla. Tuleva kausi esittelee uudet parit sekä uudistuneen asiantuntijatiimin.

Elina Tanskanen, Tony Dunderfelt ja Jason Lepojärvi ovat valinneet tulevalle kaudelle yhteensopivat parit ja heidän taivaltaan lähdetään seuraamaan AVAlla tiistaina 6.9. alkaen. Elämänsä rakkautta lähtevät etsimään kolme pariskuntaa, jotka ovat kaikkien testien ja haastattelujen jälkeen mahdollisimman täydelliset toisilleen.

Ohjelmaan hakeneille sinkuille tehtiin laajat psykologiset testit, joiden perusteella kartoitettiin hakijoiden arvoja, luonteenpiirteitä ja puolisotoiveita. Tämän lisäksi asiantuntijat tapasivat ja haastattelivat ohjelmaan hakeneet sinkut.

Uudet asiantuntijat kuvailevat valintaprosessia perusteelliseksi.

–  Käänsimme valintavaiheessa kaikki mahdolliset kivet: tapasimme monia hakijoita useita kertoja ja parinvalinnat tulivat minulle uniinkin. Jännitin silti sitä, miten parit suhtautuisivat toisiinsa - vaikka seisomme 100-prosenttisesti valintojen takana, kiinnostukseen syntyyn vaikuttaa myös tekijä x, kuvailee Elina Tanskanen

– Olemme äärimmäisen iloisia ja ylpeitä kaikista pareistamme, sekä yksilöinä että aviopareina. Itse en tainnut pitää ammatillista etäisyyttä, vaan pyrin ystävystymään jokaisen kanssa, kertoo Jason Lepojärvi.

– Tämän vuoden Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa on todella hienoja pareja, jotka ovat tulleet tositarkoituksella mukaan. Erityisesti voidaan huomioida "puhuvat miehet" eli keskustelevia, kuuntelevia ja tunteistaan puhuvia miehiä, jotka nyt lopullisesti murtavat myytin suomalaisesta, tuppisuisesta, puhumattomasta miehestä, kuvailee Tony Dunderfelt ohjelman uusia pareja.

Ohjelma on tehnyt Suomessa historiaa monella tapaa. Suomen Ensitreffit alttarilla -ohjelma on ollut kansainvälisestikin todella menestyksekäs – molemmilta Ensitreffit-kausilta on jäänyt yhteen yksi pariskunta ja molempien perhe on jo täydentynyt pienokaisella. Suomen Ensitreffit alttarilla -ohjelman 1. ja 2. kausi on myös myyty Italiaan, jossa ohjelma tullaan näkemään italiaksi dubattuna.

Katso aiempien kausien tunnelmia Ellinooran musiikkivideolta:

Katsomo-video ei ole saatavilla

Ensitreffit alttarilla -sarjan kolmas kausi starttaa AVAlla 6.9.2016.

 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.