Ensitreffit alttarilla -Sallalta tunteikas julkaisu – avautuu yhteisestä taipaleestaan Laurin kanssa: "Seissyt vierellä heikompina hetkinä"

1:47
Ensitreffit alttarilla -Salla ja Lauri kertovat, miksi he erosivat.

Salla on ennen kaikkea kiitollinen kaikesta kokemastaan.

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa avioituneet ja sittemmin eronneet Salla ja Lauri ovat hyvissä väleissä. Ex-pari vieraili muun muassa Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman finaalissa sunnuntaina 20.11.

Salla julkaisi Instagram-tilillään kauniin kuvasarjan kaksikon yhteisestä taipaleesta koskettavan tekstin kera. Julkaisun pääkuvassa ex-pari poseeraa juurikin TTK-kulisseissa.

– Se tärkein ihminen tästä kokemuksesta puhuttaessa on tietenkin silloin vielä tuntematon mies alttarilla. Ihminen kenestä tiesin nimen ja että hän mahdollisesti pelaa tai on pelannut lätkää tai futista, urheillut ainakin, koska urheilukentästä kuva hääaamun kirjeessä, Salla kirjoittaa.

– Tiesin, että hänellä on siisti käsiala ja kielioppi hallussa, ja että hän osaa piirtää kukan. Hän sai jo sinä aamuna mut nauraan, eli ehkä hänellä on huumorintajuakin.

Ominaisuudet olivat Sallan mielestä hyviä lähtökohtia avioliiton solmimiselle.

– Nämä ennakkoajatukset piti paikkansa ja sain viettää tapahtumarikkaan kesän sporttisen ja hulvattoman velikullan kanssa, kuten häntä mulle hääpuheessa mainostettiin.

Kaksikko on Sallan mukaan nauranut ja puhunut kaikesta taivaan ja maan välillä aina NHL-otteluiden tuloksista meditaatiokiviin. Myös itkua on mahtunut matkaan.

– Ajettu satoja kilometrejä, sportattu, eletty arkea ja sopeuduttu eriskummalliseen tilanteeseen kuvausryhmä jatkuvasti kannoilla. Häissä jo muodostui vahva tiimihenki, joka kantoi läpi kesän ja edelleen tähän päivään asti. Hyvällä meiningillä toisistamme huolehtien ja toisiamme tukien on menty eteenpäin tätä retkeä.

Hän kertookin olevansa kiitollinen Laurille kaikesta.

– Oon ikuisesti ja äärimmäisen kiitollinen Laurille kaikesta, arvostan häntä todella isosti, miten rehellisen avoimesti ollaan pystytty sanoittaan ajatuksiamme ja tunteitamme alusta asti ja kuinka vahvana hän on seissyt vierellä heikompina hetkinä.

Lopuksi hän kuvailee kokemustaan uskomattomaksi, vaikka avioliitto ei kaksikon välillä jatkunutkaan.

– Lämmöllä ja hymyssä suin ajattelen tätä retkeä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja