Ensitreffit alttarilla -ohjelman Salla ja Lauri saapuivat Tanssii Tähtien Kanssa -finaaliin: "Nyt ei tarvitse salailla enää mitään"

Ensitreffit alttarilla -sarjasta tutut Salla ja Lauri saapuivat Tanssii Tähtien Kanssa -finaaliin. Vaikka pariskunta päätti lähteä eri teille, ovat he yhä hyvissä väleissä. 

Tanssii Tähtien Kanssa -sarjan 15. tuotantokausi huipentui sunnuntaina 20. marraskuuta finaalilähetykseen. Kauden voittajaksi kruunattiin Benjamin Peltonen ja Saana Akiola, toiseksi tulivat Sonja Kailassaari ja Matti Puro ja kolmanneksi Jaakko Loikkanen jaAnsku Bergström

Jännittämään finaalia paikan päälle saapuivat myös Ensitreffit alttarilla -sarjasta tutut Lauri ja Salla, jotka menivät ohjelmassa naimisiin, mutta ilmoittivat erostaan kauden päätösjaksossa. 

Ex-pari saapui yhdessä samalla kaudella nähtyjen osallistujien Oton, Assin ja Hennin kanssa seuraamaan TTK-finaalia. Hyväntuulinen kaksikko kertoi tuoreet kuulumisensa MTV Uutisille. 

– Nyt kun kausi tuli päätökseensä, on ollut ihan huojentunut olo. Nyt ei tarvitse salailla enää mitään. Kaikki on nyt julkista ja kaikki kaverit ja tutut tietävät, mitä tässä on tämä vuosi puuhattu, Salla kommentoi. 

Loppuvuoden molemmat aikovat pyhittää lepäämiselle, perheelle ja ystäville.

– En ole hirveästi suunnitellut loppuvuodelle mitään. Muutamat synttärit ja pikkujoulut on tiedossa, mutta muuten vain lepäilyä ja normaaliin arkeen palaamista, Lauri kertoi. 

– Varmasti menee aikaa tämän kaiken käsittelemiseen ja tästä prosessista toipumiseen. Töitä, ystävien ja perheen näkemistä on tiedossa minullakin. Katsellaan taas ensi vuonna uusia juttuja, Salla komppaa. 

He kertoivat olleensa jonkin verran yhteyksissä aiempien kausien osallistujien kanssa. 

– Jonkin verran olemme olleet yhteydessä kauden muihin osallistujiin. Ja muutamia vinkkejä olemme saaneet, Lauri paljasti. 

Molemmet tsemppasivat Benjaminia TTK-kisan voittoon. 

Katso videolta TTK-voittajan kruunaaminen!

Tanssii Tähtien Kanssa -finaali 20.11. klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat