Ensitreffit alttarilla -parilla ensimmäinen hääpäivä – Venla muistelee avioitumistaan tuntemattoman ihmisen kanssa

Venla ja Karl juhlivat ensimmäistä hääpäiväänsä.

Venla ja Karl avioituivat Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa viime vuonna. Asiantuntijat valitsevat suosikkisarjassa toisilleen sopivat parit, jotka menevät naimisiin ohjelman nimen mukaisesti ensitapaamisella.

Venla muistelee Instagram-tilillään tuota hetkeä, kun hän avioitui tuntemattoman ihmisen kanssa vuosi sitten.

– Olen elämässä tempaissut aika moneen otteeseen ja lähtenyt mukaan mitä jännittävimpiin asioihin, joten miksikäs sitä ei sitten olisi lähtenyt lyhyellä varoajalla myös alttarille tuntemattoman ihmisen kanssa koko tv-kansan eteen? Venla aloittaa tekstin.

Kaikki kuvat näe klikkaamalla nuolesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Venla kirjoittaa, että hänen elämänsä jännittävimpiä hetkiä oli puoli tuntia ennen astumista alttarille.

– Tuntui, että pyörryn rappusissa matkalla alttarille (jep, rappuset piti laskeutua coolisti kaikkien edessä). Rappusten loppupäässä mä näin Karlin. Kaikki muu katos sillä hetkellä oikeastaan näköpiiristä, näin vain valoa ja mun tulevan aviomiehen. Mä tärisin ihan hirveästi ja Karl otti musta tukevasti kiinni. Sillä hetkellä kaikki jännitys laantui, tuli turvallinen olo ja mä tiesin, että tähän mieheen voin luottaa, hän on tässä ja nyt.

Venla toteaa, että sama tunne on pysynyt tähän päivään asti.

– Karl on vieressä ja rauhoittaa, kun käyn kierroksilla. Karl on todella fiksu ja saan paljon uusia näkökulmia asioihin, kun keskustellaan. Karl tarjoilee myös parhaimmat (ja huonoimmat) vitsit sekunnissa tilanteessa kuin tilanteessa.

Venla muistuttaa, että heidän elämänsä ei ole aina vain ruusuilla tanssimista.

– Meidän tie ei oo ollut helppo ja vaikka meno saattaa joskus näyttää siirappiselta, niin ei se aina sitä todellakaan ole. Mekin riidellään, sovitaan, keskustellaan ja kasvetaan. Päivä päivältä ymmärretään paremmin toisiamme ja tarpeitamme. Ja näin on juuri hyvä.

Lopuksi hän kannustaa someseuraajiaan tekemään kreisejä juttuja, koska niistä voi parhaimmassa tapauksessa seurata jotain todella mahtavaa.

Lue myös:

    Uusimmat