Ensitreffit alttarilla -pari Sini ja Vesa julkistivat iloiset uutiset: Vauva tulossa!

5:56
Ensitreffit-pari Sini ja Vesa kertoivat ottaneensa suhteessaan uuden askeleen. Millaisia vinkkejä he antoivat uusille Ensitreffit-pareille? Katso haastattelu!

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa avioituneet Sini ja Vesa odottavat ensimmäistä lastaan.

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa avioituneiden pariskuntien onnistumisprosentti on puhuttanut jälleen tänä syksynä, kun rakkausrealityn kahdeksas kausi alkoi MTV3-kanavalla.

Nyt Enskareista kantautuu kuitenkin iloisia uutisia, kun ohjelman viidennellä kaudella alttarille astelleet Sini ja Vesa paljastivat maanantaina odottavansa perheenlisäystä.

Sini julkisti iloiset uutiset Instagram-tilillään. Hän julkaisi kuvan, jossa hän pitelee käsiään selvästi pyöristyneen vauvavatsansa päällä.

– Yks kaunis ilta tuumin Vesalle: "Kyllä hänestä vielä avantouimari tulee!", Sini kirjoitti kuvatekstissä.

MTV Uutisten saamien tietojen mukaan pariskunnan esikoislapsen on määrä syntyä vielä tämän vuoden puolella, joulukuussa.

Pari avioitui alkukesästä 2018. He kertoivat viime talvena MTV Uutisten haastattelussa, että ovat edelleen naimisissa. Sini ja Vesa kertoivat tuolloin, että voimakkaat tunteet syttyivät vasta kameroiden sammuttua.

– Kun se kuvaustilanne helpotti, niin itselläni ne tunteet heräsivät hyvin nopeasti, kun saimme olla kahdestaan, Sini kertoo.

– Ihan aitojen ja pitkien tunteiden tuleminen on aika hankalaa niin lyhyessä ajassa. Ne kasvavat sitten ajan kanssa, myös Vesa kommentoi.

Iso askel suhteessa ennen vauvauutisia oli otettu keväällä 2020, kun aviopari muutti vihdoin saman katon alle. Yhteiselo oli parin mukaan lähtenyt sujumaan hyvin.

– Aika kivuttomasti. Toki meillä on täällä pientä pintaremonttia. Talon remontointi on jokaisen suhteen koetinkivi ja on aika hyvin siitä selvitty, Sini kertoi.

Sini ja Vesa eivät ole Suomen ensimmäinen Ensitreffit alttarilla -pari, joka on saanut perheenlisäystä. Ohjelman ensimmäisellä tuotantokaudella avioituneilla Violalla ja Esalla on kaksi lasta, ja myös toisella tuotantokaudella nähdyt Antti ja Sari tulivat vanhemmiksi ohjelman jälkeen.

Ensitreffit alttarilla -ohjelman kahdeksas kausi tiistaisin kello 21 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja