Ensitreffit alttarilla -pappi Kari Kanala päätyi futishuumassa Ylen haastatteluun – Twitterissä riemastuttiin: "Hiukan rupes hymyilyttämään"

8:08
Näin kävi, kun vapaamielinen kirkkoherra Kari Kanala ja Päivi Räsänen laitettiin keskustelemaan saman pöydän ääreen

Pappi Kari Kanala kannusti keskiviikkona Huuhkajia Pietarissa. Iloinen tv-haastattelu sai Twitterin villiintymään,.

Huuhkajat kärsi keskiviikkona kirvelevän 0–1-tappion Venäjää vastaan Pietarissa jalkapallon EM-kisoissa. Paikalla oli runsaasti myös suomalaisia jalkapallofaneja kannustamassa omiaan.

Ottelun jälkeen Ylen tv-haastattelussa nähtiin tuttu hahmo, kun kommentit ottelusta tv-kameroille antoi myös pelipaitaan ja olutmerkki Koffin logolla varustettuun fanihattuun pukeutunut pappi Kari Kanala. Helsingissä Paavalin seurakunnan kirkkoherrana toimiva Kanala on tullut tutuksi muun muassa MTV:llä esitetyn Ensitreffit alttarilla -ohjelman asiantuntijana.

Kanalan iloinen tunnelma kahden venäläisfanin ympäröimänä ei jäänyt huomaamatta myöskään katsojilta, joita moni sanoi Kanalan ilon tarttuneen heihinkin tv:n välityksellä.

– Hiukan rupes hymyilyttämään, häviöstä huolimatta, rovasti Kari Kanala niin hyvissä tunnelmissa Ylen haastattelussa, Twitterissä havaittiin.

– Onko hän jo rovasti? Jos ei, niin tuon suorituksen jälkeen viimeistään! Hyvä veto Kari Kanala, toinen twiittaaja vastasi.

– Jaaha, Kari Kanalakin löytänyt uusia ystäviä katsomosta! (Räpäytä kolme kertaa, jos ne ei ole ystäviä.), Helsingin Sanomien toimittaja Emil Elo twiittasi.

Kanala sai kuitenkin vastata Twitterissä myös kysymykseen kasvomaskien käytöstä.

– Kuvaan otettiin maskit pois, hän vastasi kyselijälle.

Kanala tunnetaan kovana jalkapallofanina. Kirkkoherra on järjestänyt Paavalin kirkkoon kisakatsomoita, ja EM-kisojen alla hän on tehnyt Ylelle myös omaa radio-ohjelmaansa, joka kantaa nimeä Kari Kanala eurofutiksen jäljillä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja