Ensitreffit-alttarilla -ohjelmassa neljä vuotta sitten rakastuneet Tiina ja Samuel aloittivat kuntokuurin – hauska treenivideo riemastuttaa

7:30
Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa avioituneet Tiina ja Samuel kertoivat kuulumisiaan Huomenta Suomessa - ohjelma opetti yhden asian

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa avioituneet Tiina ja Samuel kertovat Instagram-tilillä aloittaneensa yhdessä elämäntaparemontin.

Tiina ja Samuel Svahnström avioituivat Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa neljä vuotta sitten ja on pitänyt yhtä siitä saakka.

Pari paljasti viime viikolla, että he aloittivat keväällä yhteisen elämäntaparemontin. Instagramissa julkaistun kuvasarjan perusteella tämä tarkoittaa treeniä ja terveellistä ruokaa.

Voit selata kuvia niiden päälle ilmestyvistä nuolista.

– Ilmeeni keväällä pääsiäisen aikaan. Ollaan todella nautittu herkkuaterioista ja leppoisasti laiskoteltu reilut neljä vuotta. Päätettiin yhdessä tehdä suunnanmuutos ja aloitettiin elämäntaparemontti, Svahnströmit kertovat.

Uusia tuulia on opeteltu yhdessä valmentajan avulla. Humoristiseen tyyliin kirjoitetusta tekstistä käykin ilmi, että alkukesä on tuonut mukanaan yllätyksiä.

– Tänä kesänä tutustutaan kahvakuuliin (hirveen painavia ovat), kumppareihin (miten ne onkin niin tiukkoja?) ja kunnon ateriarytmiin (kilo perunaa päivässä). 

Voit selata kuvia niiden päälle ilmestyvistä nuolista.

Instagramissa nähtiin pian myös useita treenikuvia Samuelista. Myös hän on tutustunut vaimonsa lailla kahvakuulien ja jumppakuminauhojen maailmaan.

Pariskunnan Instagram-tilille ilmestyi myöhemmin myös juhannuksena kuvattu treenivideo, joka herätti hilpeyttä heidän seuraajiensa keskuudessa.

– Uusi ystävämme Burpee. Tältä näytti meidän juhannusjumppa pari viikkoa sitten. Yllättäen Samuel oli mielestään valmis aika nopeasti.

Pariskunta otti jo ohjelman aikana käyttöönsä yhteisen lempinimen Team Lälly. Särmikkäämpiäkin käänteitä nähtiin ja katsojien mieleen jäi etenkin kohtaus ruokakaupasta, jossa Tiinalla oli tiukkoja näkemyksiä siitä, kuinka kauppareissu kuuluu hoitaa.

Pari muisteli kohun nostattanutta kohtausta viime syksynä Huomenta Suomen haastattelussa.

– Olen ylpeä siitä, että uskalsin olla oma itseni. En teeskennellyt olevani rauhallisempi. Olin oikeasti aivan hermoromahduksen partaalla ja annoin sen näkyä, Tiina sanoi.

Ensitreffit alttarilla -ohjelman uusi tuotantokausi alkaa syksyllä!

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja