Tiina sai jyrkkää palautetta kauppareissustaan – Ensitreffit alttarilla -pariskunta muistelee kohua herättänyttä kohtausta: "Olin oikeasti aivan hermoromahduksen partaalla"

Ensitreffit alttarilla -ohjelmaan osallistuneet Tiina ja Samuel kertovat, että kaupassakäynti sujuu nykyään paremmin kuin alkuaikoina. 

Tiina ja Samuel Svahnström  menivät naimisiin Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa kolme vuotta sitten. Ohjelman aikana puheenaiheeksi nousivat Tiinan tarkat toimintatavat arjessa.

Tiina oli erityisen tarkka kaupassakäynnistä. Vihannekset eivät saanet olla märkiä, fetajuustoa ei pitänyt sekoittaa välimerelliseen salaattijuustoon ja nainen nautti muun muassa siitä, että kaupassa on tarjolla amerikkalaisvalmisteisia uudelleensuljettavia pusseja.

Pariskunta muisteli tilannetta Ensitreffit alttarilla -ohjelman uuden kauden pressitilaisuudessa. Tiina kertoi MTV Uutisten haastattelussa, että ohjelmassa nähty kauppaepisodi oli hänen reaktionsa stressaavaan tilanteeseen. Hän totesi olleensa tilanteessa, jossa ei voinut hallita mitään, ja samaan aikaan piti jakaa kaikki toisen ihmisen kanssa.

– Ainut, mitä pystyin hallitsemaan, oli ruokakauppa, eikä siitäkään ei tullut mitään!

Tiina kuitenkin korostaa, että vaikka hänen tunteensa tilanteessa olivat äärimmäisiä, he olivat aitoja.

– Olen ylpeä siitä, että uskalsin olla oma itseni. En teeskennellyt olevani rauhallisempi. Olin oikeasti aivan hermoromahduksen partaalla ja annoin sen näkyä.

Pariskunnan mukaan terävimmät särmät ovat vuosien varrella tasoittuneet, ja ruokaostokset sujuvat nykyään rauhallisemmin.

– Toisinaan voi olla niin päin, että Samuel on tarkempi kaupassa. Hänestä on tullut ruoka-asiantuntija, joka haluaa laatua ja on tarkka. Voi olla, että roolit ovat vähän vaihtuneet, Tiina kertoi.

Ensitreffit alttarilla alkaa AVAlla tiistaina 3.9. klo 21.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja