Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa avioitunut Viola muistelee kuuden vuoden takaisia kokemuksiaan ja täräyttää suorasukaisen mielipiteen julki: "En kannustaisi"

Ensitreffit alttarilla -ohjelmasta tuttu Viola Nygren muistelee Instagram-tilillään, millaisia tunteita ohjelmaan osallistuminen herätti hänessä ja hänen läheisissään noin kuusi vuotta sitten.

Ensitreffit alttarilla -ohjelman ensimmäinen tuotantokausi esitettiin televisiossa talvella 2015. Yksi kolmesta avioon astelleesta parista olivat Viola ja Esa, joiden avio-onni on kestänyt ainoana ensimmäisellä kaudella nähdyistä pareista.

Viime kesänä jo viidettä hääpäiväänsä viettänyt pari on ohjelman jälkeen saanut myös perheenlisäystä: parilla on jo kaksi lasta, vuonna 2016 syntynyt poika ja viime kesänä syntynyt tytär.

Viola muisteli hiljattain Instagram-tilillään sitä, millaista tunteita herättävään televisio-ohjelmaan osallistuminen oli. Kirjoituksessaan Viola muistelee muun muassa sitä, kuinka lähipiiri suhtautui siihen, kun hän kertoi avioituvansa televisiossa tuntemattoman ihmisen kanssa.

– Suurin osa läheisistä itse asiassa kannusti, mutta tietenkin sain myös kuulla olevani aivan täydellisen kreisi ja astuvani koko kansan eteen elämän huterimmalla pelikentällä – eli rakastumisen areenalla - haavoittuvana heiluen. Eli viesti oli: ei kannata, Viola muistelee.

Intuitio veti kuitenkin mukaan ohjelmaan, eikä Viola voinut kieltäytyä, kun häntä pyydettiin mukaan. 

– Kun kävelin alttarille kirjaimellisesti täristen ja polvet tutisten, voitin siinä niiiiin korkean oman pelkokertoimeni, että tajusin olevani rohkeampi kuin ikinä olin tajunnutkaan. 

Siitäkin huolimatta hän ihmettelee yhä, kuinka uskalsi mukaan, vaikka hänen kohdallaan kaikki kävi hyvin.

– Onni oli matkassa ja kävelin kokemuksesta pois käsi kädessä erään aika mugavan tyypin kanssa! Mutta rehellisesti sanottuna en itsekään tajua, miten uskalsin aikanaan lähteä koko hommaan, sillä jos vaikkapa oma lapseni miettisi samaa niin... En kannustaisi, hän tunnustaa.

Lue myös:

    Uusimmat