Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa hurmanneet Ville ja Anniina viettivät ensimmäistä hääpäiväänsä – kilistivät iloisissa tunnelmissa hääpaikallaan

4:51
Näin Anniina ja Ville kertoivat tulevaisuuden suunnitelmistaan marraskuussa, kun Ensitreffit alttarilla -kauden huipennus oli nähty televisiossa

Ainoana pariskuntana Ensitreffit alttarilla -ohjelman kuudennen kauden jälkeen avioliittoaan jatkaneet Ville ja Anniina viettivät ensimmäistä hääpäiväänsä.

Kun Ensitreffit alttarilla -ohjelman kuudes tuotantokausi huipentui televisiossa viime syksynä, päätti vain yksi kolmesta sokkona avioituneesta pariskunnasta jatkaa yhdessä.

He olivat ylöjärveläinen bisnesenkeli ja monialayrittäjä Ville ja loimaalainen ravintolayrittäjä Anniina, jotka hurmasivat televisionkatsojat iloisella meiningillään kauden aikana

– Jos pitää johonkin tiivistää, niin se on onni, Anniina totesi päätösjaksossa avioliittonsa alkutaipaletta kuvaillessaan.

Onni on kestänyt, sillä pari kertoi Instagramissa viettäneensä juuri ensimmäistä hääpäiväänsä. Juhlapäivän kunniaksi pari palasi hääpaikalleen Suomenlinnaan ja kilisteli iloisissa ja aurinkoisissa tunnelmissa rantakalliolla.

– Vuosi sitten kohdattiin ensitreffeillä Suomenlinnassa, tänään palattiin sinne yhdessä ensimmäisenä hääpäivänä. Kiitos rakas mielettömästä matkasta! Anniina kiitteli puolisoaan päivityksessään.

Ville sen sijaan julkaisi omalla tilillään pidemmän kirjoituksen, jossa hän kertoi ohjelmaan lähtemisen olleen rohkein päätös, jonka hän on elämässään tehnyt.

– Vuosi sitten elämäni oli y-risteyksessä ja sain mahdollisuuden kokea jotain ainutlaatuista. Se oli tähänastisista seikkailuistani rohkein – hypätä kameroiden eteen Anniinan kanssa Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa, Ville kirjoittaa.

– Siitä uhkarohkeasta koitoksesta löytyi viereeni kumppani, juuri sellainen kuin olin unelmoinut. Tänään vietämme ensimmäistä hääpäiväämme, yhdessä, onnellisina, kohtaamispaikallamme. Ja katsomme tulevaisuuteen positiivisina, hymyillen, rakastaen, onnellisen miehen kirjoitus jatkui.

Kun pariskunta päätti jatkaa avioliittoaan kameroiden sammuttua, muutti Ville Anniinan luo Loimaalle. Pari kertoi ohjelman jälkeen MTV Uutisille antamansa haastattelun jälkeen haaveilevansa muun muassa omakotitalon rakentamisesta.

He seurasivat ohjelmaa hyvillä mielin ja kertoivat saaneensa positiivista palautetta myös katsojilta.

– Se on ollut yllättävää, kun pörrää Suomen isoimmissa kaupungeissa tällä hetkellä työn merkeissä, niin autot ovat välillä kaduilla pysähtyneet ja sieltä on huudeltu tsemppiä ja näytetty peukkua. Ihmiset ovat tulleet pyytelemään kuvia, Ville kuvaili.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja