Mainos

Ensitreffit alttarilla myytiin maailmalle! Suomalaistähdet dubattuina televisioon

Suomen Ensitreffit alttarilla -ohjelman ensimmäinen ja toinen kausi nähdään tulevaisuudessa Italiassa.

Rakastetun Suomen Ensitreffit alttarilla -ohjelman 1. ja 2. kausi on myyty Italiaan, jossa ohjelma tullaan näkemään italiaksi dubattuna.

Ohjelman vastaava tuottaja Onerva Österberg MTV:ltä iloitsee uutisesta:

– Olemme todella iloisia ja ylpeitä tästä uutisesta. Se kertoo kahdesta asiasta: ensinnäkin siitä, että kyseessä on erittäin globaalisti toimiva formaatti, mutta toisekseen myös siitä, että suomalainen versio on erittäin laadukas.

Vastaava tuottaja muistuttaa, että Suomi on toistaiseksi ainoa maa, jossa ohjelmassa avioituneet parit odottavat tällä hetkellä perheenlisäystä. Kevään ja kesän aikana syntyvät Sarin ja Antin sekä Violan ja Esan vauvat ovat toistaiseksi maailman ainoat Ensitreffit alttarilla -vauvat, hän toteaa.  

Ilahtuneena uutista kommentoi virallisella Facebook-tilillään ohjelman asiantuntija Maaret Kallio, joka julkaisi kuvan itsestään ja asiantuntijakollega pastori Kari Kanalasta.

– Kaikista maailman maista Italia on lähinnä sydäntäni. Siksi oli aivan mieletöntä saada tieto, että Ensitreffit alttarilla -ohjelman 1. ja 2. kausi on myyty Italiaan!!, nainen hehkuttaa.

– Tämän kuvan kaksikko puhuu siis kohta dubatusti sujuvalla italialla rakkausasioista lempimaassani! Ja samalla lämpimät onnittelut eilen Helsingin Paavalin seurakuntaan kirkkoherran virkaan asetetulle rakkaalle ystävälleni Kanalan Karille, hän toivottelee. 

Julkaisua ovat kommentoineet tutut Ensitreffit alttarilla -ohjelman tähdet:

– Oho! Mä uskon, että saan siis paljon ymmärrystä oliiviöljygatessa sieltä maasta, Miia vitsailee ensimmäisen kauden hupaisaan oliiviöljytapaukseen liittyen.

– Wau! Saakohan sitä vaikuttaa dubbausääneensä, esikoistaan odottava Viola puolestaan heittää. 

Katsomo-video ei ole saatavilla

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.