Ensitreffit alttarilla -ohjelman suosio kasvaa – avausjaksoa seurasi ennätysyleisö

8:26
Kenen rakkaus syttyy ja kestää? MTV:n viihderaati arvioi Ensitreffit alttarilla -parit

MTV3-kanavan Ensitreffit alttarilla -ohjelman aloitusjakso tavoitti tiistai-iltana yli 700 000 suomalaista. 

MTV3-kanavan Superviikko käynnistyi upeasti, kun katsojien supersuosikki Ensitreffit alttarilla starttasi viime syyskausia isommalla yleisöllä. Tiistainen aloitusjakso tavoitti yli 700 000 suomalaista. Jakson keskikatsojamäärä nousi viime vuoden vastaavasta 25 prosentilla. Kun huomioidaan katselu myös muilta laitteilta kuin televisiosta, oli keskikatsojamäärä 534 000.  

Seitsemäs Ensitreffit alttarilla -kausi on isompi kuin koskaan myös parien lukumäärän kuin jaksojenkin suhteen. Tällä kaudella avioituvia pareja on ensimmäistä kertaa neljä, ja jaksomääräkin on suurempi kuin koskaan aiemmin: 14.

– Ensitreffit alttarilla on noussut ehdottomasti kotimaisten tv-ohjelmien kärkikastiin ja ohjelmalla on tärkeä paikka suomalaisten tv-katsojien sydämessä. Tämä näkyy niin katsojaluvuissa kuin kiihkeänä käyvästä some-keskustelusta, ohjelman vastaava tuottaja Jasmi Kuusisto MTV:ltä kertoo. 

Kauden ensimmäisessä vahvoja tunteita herättäneessä jaksossa tutustuttiin kahdeksaan elinikäistä kumppania etsivään henkilöön: Juuditiin ja Tommiin, Katiin ja Janneen, Miraan ja Mattiin ja Emmaan ja Tuomakseen eli neljään avioituvaan pariskuntaan. Asiantuntijoina nähdään viime kaudelta tuttu kolmikko: Elina Tanskanen, Marianna Stolbow ja Kari Kanala

Myös häitä juhlitaan tällä tuotantokaudella tunteikkaammin kuin koskaan. Seuraavassa jaksossa päästään seuraamaan Katin ja Jannen sekä Emman ja Tuomaksen vihkimistilaisuuksia ja ensimmäisiä iltoja yhdessä avioparina, ja kolmannessa jaksossa todistetaan Juuditin ja Tommin sekä Miran ja Matin ensikohtaamisia alttarilla sekä tunnelmia heidän hääjuhlistaan.

Uudella kaudella on myös ennennäkemätön kohtaaminen, kun osallistujat pääsevät tapaamaan toisiaan. Miehet jakavat tuntojaan Kari Kanalan johdolla ja aviovaimot kohtaavat Marianna Stolbow’n kanssa.

– On merkittävää, että erityislaatuisessa tilanteessa olevat pääsevät jakamaan tuntemuksiaan toisten vastaavan kokemuksen jakaneiden kanssa. Väistämättä muiden kertomukset saavat parit peilaamaan omaa suhdettaan ja avioliittoaan uusia näkökulmia hyödyntäen, Jasmi Kuusisto kertoo.

Lähteet: Finnpanel Oy TV-mittaritutkimus, TotalTV-raportointi & Adobe Analytics. 

*Tavoittavuus = vähintään 3 min yhtäjaksoista katselua, sisältäen kaikki päätelaitteet ja eri esityskerrat

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja