Ensitreffit alttarilla -Miika avautuu hetkestä, kun päätti erota Tuulasta – suhde päättyi puhelimen välityksellä: "En halunnut kiduttaa itseäni enempää"

2:16
Miika ja Tuula erosivat Ensitreffit alttarilla -kauden päätteeksi – näin heidän suhteensa voi tällä hetkellä.

Miika ja Tuula päätyivät Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa eroon. 

Ensitreffit alttarilla -ohjelmasta tuttu Miika ei kadu ohjelmaan lähtemistä, vaikka suhde Tuulan kanssa kariutuikin suhteellisen nopeasti kesän aikana.

– Muistelen kuvauksia hyvällä. Sieltä jäi itselleni paljon hyviä asioita käteen, vaikkei parisuhdetta lopulta löytynytkään, Miika muistelee MTV Uutisille.

Kaikkia eroon johtaneita syitä Miika ei osaa kuitenkaan luetella. Yksi eron syistä oli hänen mukaansa kuitenkin pariskunnan kommunikaatioon liittyneet ongelmat.

Ero oli Miikalle luonnollisesti pettymys.

– Lähdin ohjelmaan avoimin sydämin ja mielin. Tavoitteeni oli löytää elämänkumppani ja se haave romuttui. 

Eron jälkeen Miika tuli siihen tulokseen, ettei halua pitää Tuulaan yhteyttä. Tällä hetkellä hän on keskittänyt huomionsa hyvinvointinsa vaalimiseen ja uraan. 

– Kuvausten päättymisen jälkeen päätin, että parempi pysyä erillään. Olemme niin eri linjoilla asioista ja maailmankatsomuksemme on täysin eri. En halunnut kiduttaa itseäni enempää.

– Minun piti itse vetää raja siihen, mihin pystyn ja miten itseäni voi kohdella.

Pariskunta piti yhtä kokonaisuudessaan noin viisi viikkoa. Suhde alkoi rakoilla Miikan mukaan häämatkan aikana. Suhteen alku oli kuitenkin lupaava.

Miika kertoo tehneensä eropäätöksen kolme päivää pariskuntien yhteistapaamisen jälkeen. 

– Viimeinen niitti suhteellemme oli Tuulan lähteminen Turkuun. Päädyin siinä tilanteessa eroamaan puhelimessa. Se oli typerä teko, jota olen myös Tuulalta pyytänyt anteeksi kesän aikana.

Miika on tällä hetkellä sinkku. Uusi rakkaus saa kuitenkin tulla, jos on tullakseen. Tärkeintä Miikalle olisi, että tuleva kumppani haluaisi tulevaisuudelta samanlaisia asioita kuin hän itse.

– Toivoisin, että kumppanilla olisi samanlaiset tulevaisuuden suunnitelmat ja -haaveet. Kumppani voi olla hiljaisempi tai räväkkä, sillä ei ole juuri merkitystä. 

Tulevaisuus näyttää Miikan mukaan kuitenkin valoisalle. Hän opiskelee parhaillaan ylempää ammattikorkeakoulututkintoa ja työskentelee työjohtajana autokorjaamolla.

Kaikki Ensitreffit alttarilla -jaksot näet mtv-palvelusta. 


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja