Tommi heitti Ensitreffit alttarilla -päätösjaksossa ilmoille toiveen ystävyydestä – Juudit paljastaa: Tällaiset ex-parin välit ovat nyt

Tommi toivoi Ensitreffit alttarilla -kauden päätösjaksossa, että hän ja Juudit voisivat jatkaa ystävinä sarjan ja avioliiton päätyttyä. Juudit kertoo nyt MTV Uutisille, millaisissa väleissä ex-pari on nykyisin.

Ensitreffit alttarilla -ohjelman seitsemännen kauden huipennus nähdään MTV3-kanavalla tiistaina 1. joulukuuta, mutta C Moren katsojille selvisi jo 24. marraskuuta, että kolme neljästä sokkona alttarille astelleesta parista päätyi eroamaan.

Heidän joukossaan olivat turkulainen Juudit ja helsinkiläinen Tommi. Päätösjaksossa nähdyssä viimeisessä asiantuntijatapaamisessa kävi ilmi, että Juudit olisi ollut valmis jatkamaan suhdetta kameroiden sammuttua. Tommi joutui kuitenkin toteamaan, ettei ollut valmis siihen, koska tietynlainen kemia parin väliltä jäi uupumaan.

Juudit kertoi marraskuussa MTV Uutisille antamassaan haastattelussa pitäneensä toivosta kiinni aivan loppumetreille asti.

– Minun osaltani päätös syntyi loppukesästä, varmaankin viimeisen kuvausviikon aikana, kun Tommi totesi, ettei enää usko niiden tunteiden heräävän, joita hän kaipaa, Juudit muistelee ja myöntää, että toivosta luopuminen tuntui surulliselta ja vaikealta.

– Tommi kaipasi kipinää, fiilistä ja intohimoa, että läheisyys olisi tuntunut siltä kuin hän toivoi, hän pohtii.

Juudit uskoo, että suurin syy eroon olivat erilaiset toiveet ja odotukset siitä, mitä läheisyyteen ja tunteisiin tarvitaan. Vaikka hän olisi ollut valmis jäämään suhteeseen, hän kertoo toivovansa, että myös toinen tekee päätöksen ja valinnan jatkaa suhdetta.

– Siihen minun on paljon helpompi luottaa kuin sellaiseen intohimon tunteeseen. Kun etsin pitkäaikaista kumppania, niin sitä toivon toiselta.

Tommi sanoi ohjelman viimeisessä jaksossa toivovansa, että kaksikko voisi jatkaa kuvausten jälkeen eteenpäin ystävinä. Juudit kertoo, että yhteyttä on pidetty jonkun verran. Ex-pari on myös tavannut toisiaan syksyn aikana muutamaan otteeseen. 

Juudit toteaa kuitenkin nyt, kun aikaa erosta on jo joitain kuukausia, ettei ystävyys tunnu silti hänen näkökulmastaan ajankohtaiselta tällä hetkellä.

– Itse lähdin kuitenkin ensisijaisesti hakemaan ohjelmasta kumppania, hän huomauttaa ja muistuttaa, että myös välimatka vaikuttaa tilanteeseen jossain määrin.

– Vaatisi aikaa ja säännöllistä kohtaamista, että voisi katsoa toista ystävänä. Tänä syksynä siihen ei ole ollut mahdollisuuksia, eikä oikeastaan hirveästi edes tarvetta.

Uutta rakkautta Juuditin elämään ei ole vielä putkahtanut syksyn aikana, vaikka muutama ihastus on osunut kohdalle. Juudit tunnustautuu nopeaksi ihastumaan, eikä hän ole harmissaan siitä, etteivät ihastukset ole edenneet sen pidemmälle.

– Itseni kanssa elän, ja ajattelen, että pidän elämässä tilaa kaikille mahdollisuuksille.

Kuinka muille Ensitreffit alttarilla -pareille kävi ja mitä kaudesta jäi päällimmäisenä mieleen? Katso video!

Näin Ensitreffit alttarilla -kausi päättyy – katso Miran ja Matin tunnelmat 11:05

Ensitreffit alttarilla -ohjelman päätösjakso nähdään MTV3-kanavalla tiistaina 1. joulukuuta kello 21.

Lue myös:

    Uusimmat