Mainos

Ensitreffit-Aliisa seisoo eropäätöksen takana: ”En olisi pystynyt jatkamaan sellaisessa suhteessa”

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa naimisiin menneet Aliisa ja Esa päättivät jatkaa eri suuntiin.

Ensitreffit alttarilla on ohjelma, jossa kuusi rohkeaa sinkkua antavat kohtalonsa asiantuntijoiden käsiin ja menevät naimisiin tuntemattoman ihmisen kanssa. Sinkut tapaavat asiantuntijoiden valitsemat puolisot ensimmäistä kertaa vasta aivan avioliiton kynnyksellä ja aloittavat yhteisen tarinansa alttarilta.

Tiistaina 7. marraskuuta esitettävässä jaksossa Aliisa ja Esa kertovat asiantuntijoille, että he ovat päättäneet erota. Aliisa kertoo MTV.fin haastattelussa, ettei hän kadu eropäätöstä, mutta pettymys on silti suuri.

– Päätös oli oikea. En olisi pystynyt jatkamaan sellaisessa suhteessa. Se on kipeä asia, etteivät asiat menneet toivotulla tavalla. En kuitenkaan osaa katua, koska oli olemassa mahdollisuus, että minulle löytyisi kumppani, Aliisa toteaa.

Vaikka kaksikko ei päätynytkään viettämään loppuelämäänsä yhdessä, Aliisa ja Esa ovat pitäneet säännöllisesti yhteyttä kuvausten jälkeen niin kasvokkain kuin puhelimitse.

– Meillä on hyvät välit ja se helpottaa asiaa. Uskon, että olemme pystyneet tukemaan toinen toisiamme, koska vain me kaksi tiedämme, mitä todellisuudessa on tapahtunut.

– Teimme yhdessä päätöksen siitä, että parempi jatkaa eri suuntiin, vaikka molemmilla oli kova tahto saada asiat toimimaan. Yritimme molemmat kaikkemme, mutta näin se meni. Toivon Esalle kaikkea hyvää jatkoon ja hänkin sen tietää, Aliisa vakuuttaa.

Nyt Aliisa kertoo keskittyvänsä tapahtumien läpikäyntiin, työasioihin sekä ystävien ja perheen kanssa oleskeluun. Hän uskoo, että myöhemmin kuvioihin saattaa ilmestyä myös kumppani.

– Olen hirveän kiitollinen kaikesta tuesta, mitä olen saanut läheisiltäni. Luotan myös tulevaisuuteen. Toivon, että kun aika on oikea, vierelle löytyy sellainen kumppani, jonka kanssa on hyvä olla.

Katso Ensitreffit alttarilla -ohjelman neljäs kausi kokonaisuudessaan Katsomosta

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja