Ensitreffit-Esa eron jälkeen: "En vaihtaisi päivääkään pois"

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa häitään tanssineet Aliisa ja Esa päätyivät eroon.

Ensitreffit alttarilla on ohjelma, jossa kuusi rohkeaa sinkkua antavat kohtalonsa asiantuntijoiden käsiin ja menevät naimisiin entuudestaan tuntemattoman ihmisen kanssa. Sinkut tapaavat tulevan puolisonsa vasta aivan avioliiton kynnyksellä ja parit alkavat rakentaa yhteistä tarinaansa alttarilta.

Ohjelmassa naimisiin menneet Esa ja Aliisa eivät löytäneet yhteistä onnea, vaan päätyivät pitkän pohdinnan jälkeen eroon. Esa kertoo MTV.fin haastattelussa, että vaikka päätös erosta ei ollut helppo, se oli silti ainoa ratkaisu.

– Allekirjoitan päätöksemme. Vaikka kaikkemme yritimme, ei siitä olisi pidemmän päälle mitään tullut. Onhan se harmi, että niin kävi, mutta kaikkea ei voi ennustaa, Esa toteaa.

– Viimeisiä jaksoja katsoessa on kieltämättä tullut vähän pettynyt olo. Tietysti sitä olisi toivonut että juttu olisi siinä, että kaikki olisi mennyt hyvin ja olisimme yhdessä. Aina ei voi voittaa.

Esa ja Aliisa ovat jatkaneet yhteydenpitoa myös kuvausten päättymisen jälkeen ja parin välit ovat hyvät. Vaikka lopputulos olikin pettymys, Esa on kiitollinen kokonaisuudesta.

– Kokemuksena tämä on ollut aivan mahtava, en vaihtaisi päivääkään pois. Yhtään mitään en muuttaisi koko paketissa. Minulle jäi hyvät muistot, kävi miten kävi.

Katso Ensitreffit alttarilla -ohjelman neljäs kausi kokonaisuudessaan Katsomosta

Lue myös:

    Uusimmat