Ensitreffit-Aleksi avautuu kuvausten jälkeisestä surusta – Töllötuomarit: "Tätähän me aavistelimme"

Ensitreffit-Aleksi avautuu kuvausten jälkeisestä surusta – Töllötuomarit: "Tätähän me aavistelimme" 2:00
Videolla Aleksi avautuu eron jälkeisistä tunteistaan.

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa Riiasta eronnut Aleksi paljastaa Töllötuomareissa, että ero ottikin yllättävän koville. 

Riia ja Aleksi päätyivät eroamaan Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa. Kauden päätösjakso nähtiin MTV3-kanavalla tiistaina 2.1. Jaksossa osallistujat kertovat, mitä tapahtui pian kuvausten päätyttyä. 

Töllötuomarit eli MTV:n toimittajakaksikko Katja Lintunen ja Katri Utula kertovat uusimmassa jaksossaan, mitä pareille kuuluu nyt, kun kuvauksista on lähes puoli vuotta. Katri Utula haastatteli ex-avioparin hieman ennen joulua. 

Aleksi kertoi, että kun hän pääsi kotiin kuvausten jälkeen, joutui hän käymään läpi eron tuomat haikeat ja surulliset tunteet. 

– Kun palasin kotiin, niin oli vähän sellainen, että mitäs minä nyt teen, mistä minä olen tullut ja mihin menen seuraavaksi. Kyllä siinä piti vähän kasailla itseään ja omia tunteitaan. Kyllä siinä sai rehellisesti kokea sellaisen haikeuden ja jopa surunkin, Aleksi kertoo. 

Töllötuomareiden toimittajat Katri Utula ja Katja Lintunen uumoilivatkin, että Aleksi olisi saattanut vielä haluta yrittää parisuhdetta Riian kanssa.

– Tätähän me aavistelimme, Katja Lintunen sanoo. 

– Ja itse asiassa hän kertoi jopa olleensa hieman katkera Riialle eron jälkeen, Utula lisää. 

– Tällä kaudella miehet ovat olleet selvästi enemmän mukana tässä ja halukkaita jatkamaan, Lintunen sanoo. 

Ensitreffit alttarilla -päätösjakso Mitä heille kuuluu nyt?  MTV Katsomossa!

Mitä Ensitreffit-osallistujille kuuluu nyt? 16:46

Katso myös Töllötuomareiden erikoisjakso, jossa kauden osallistujat kertovat tuoreet kuulumisensa. Töllötuomarit MTV Katsomossa tiistaisin klo 21.55!

Lue myös:

    Uusimmat