Ensitreffit-pari Matti ja Pauliina paljastavat liikuttavan hetken häämatkaltaan – tätä et nähnyt tv:ssä

Ensitreffit-pari Matti ja Pauliina paljastavat liikuttavan hetken häämatkaltaan 3:43
Ensitreffit-Matti ja Pauliina päättivät jatkaa avioparina - pariskunta paljasti liikuttavan hetken.

Matti ja Pauliina olivat ainoa Ensitreffit alttarilla -pari, joka päätti jatkaa avioliittoaan ohjelman jälkeen.

Pauliina ja Matti kertoivat Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa asiantuntijoille, että he päättävät jatkaa avioliittoaan myös ohjelman jälkeen. Parilla on mennyt koko kauden hyvin, eikä heidän välillään ole ollut sen suurempia draamoja.

Töllötuomarit eli MTV:n toimittajakaksikko Katja Lintunen ja Katri Utula eivät yllättyneet lopputuloksesta. Lintunen haastatteli pariskuntaa ja pyysi heitä muistelemaan, milloin alkoi tulla oikeita tunteita toista kohtaan.

Pauliinalla alkoi tulla tunteita häämatkalla, kun taas Matilla jo lentokoneessa kohti häämatkakohdetta.

– Pauliina oli tehnyt soittolistan, mitä hän oli kuunnellut viime keväänä hakuprosessin aikana. He kuuntelivat yhdessä sitä lentokoneessa, ja Matti sanoi, että hän joutui pidättämään itkua, kun hän oli niin onnellinen, Lintunen kertoo.

Parin yksi ikimuistettavimpia hetkiä sarjan aikana oli, kun Matti täräytti suoraan Pauliinalle ja tämän ystävilleen muuttavansa kirjansa Ouluun. Yllä olevalta videolta paljastuu, miten asia meni kulisseissa.

Katso Töllötuomareiden erikoisjakso:

Töllötuomarit puivat Ensitreffit-parien päätökset 20:15

Tiistaina 26.12. nähdään myös Töllötuomareiden erikoisjakso, jossa kauden osallistujat kertovat, mitä päätösten taustalla todella tapahtui! 

Töllötuomarit MTV Katsomossa tiistaina klo 21.55!

Ensitreffit alttarilla -päätösjakso Mitä heille kuuluu nyt? nähdään MTV3-kanavalla ensi tiistaina 2.1. klo 21.00. Silloin selviää, mitä tapahtui kuvausten jälkeen. 

Lue myös:

    Uusimmat